ERBOY: BAD, TBF SEÇİMLERİNDE TARAFSIZ KALACAK

  • 0
  • 1.001
Yazı Boyutu:

Basketbol Adamları Derneği Başkanı Avni Erboy, TBF seçimleri öncesi bir açıklama yayınladı. Erboy, Türkiye Basketbol Federasyonu seçimleri öncesi üç adayın ortaya çıktığını ve bu üç adaydan en iyi hizmeti vereceğine inandıklarını ifade etti. Erboy, “Basketbol Adamları Derneği olarak bundan önceki seçimlerde olduğu gibi yine tarafsız kalmamız söz konusu. Üyelerimizle bu konuda bir toplantı yaparak durum değerlendirmesinde de bulunacağız” dedi.
Türkiye genelinde basketbol ailesini bir çatı altına toplayan, Türkiye’nin ilk ve tek basketbol sivil toplum kuruluşu olan Basketbol Adamları Derneği’ne basketbola hizmet eden başkan, yönetici, hakem, antrenör, gözlemci, oyuncu, medya mensubu üye.  Güçlü bir kuruluş olduklarının altını çizen ve basketbola hizmet etmeleri nedeniyle de,  tüm adaylara eşit mesafede olması gerektiğini ifade eden Avni Erboy, şöyle dedi:
“Türk Basketboluna en iyi hizmeti vereceğine inandığımız adaylarla da görüşerek, kendilerinin fikir ve projelerini üyelerimize sunmak istiyoruz. Derneğimize Türkiye’nin dört bir yerinden üye olan arkadaşlarımızla en kısa zamanda toplanacağız. Tek gündem maddemiz TBF seçimi olacak. 200’ü aşkın üyemizin fikrini de almak istiyoruz. Bizim için basketbol ailesinin ve üyelerimizin fikirleri çok önemli.  Onların tüm fikirlerini yönetim kurulumuzda tartışacağız.  Bu nedenle de  TBF başkan adaylarıyla yapacağımız görüşmelerin ışığında  üyelerimizi aydınlatmak istiyoruz. Toplantıya gelemeyenlerle de telefon aracılığıyla görüşüp düşüncesini soracağız. Üyelerimizin delege olup olmaması hiç önemli değil. Pek çok üyemiz de bu seçimlerde oy kullanacak. Delege olmayıp da delege üzerinde çok büyük etkisi olan üyelerimiz de mevcut.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv