Eserleriyle dijital platformlarda

Usta müzisyen- basteci Fedai Tekşahin’nin bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü “Dile Söyle” adlı dijital albümünün ilk 4 eseri Gülümser Müzik ve Film Yapım Youtube kanalıyla diğer dijital platformlarda dönmeye başladı.

  • 0
  • 1.773
Eserleriyle dijital platformlarda
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Besteci- müzisyen Fedai Tekşahin’nin bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü “Dile Söyle” adlı dijital albümünün ilk 4 eseri Gülümser Müzik ve Film Yapım Youtube kanalıyla diğer dijital platformlarda dönmeye başladı.

Gülümser Müzik stüdyolarında keyifli bir çalışma gerçekleştiren Tekşahin’in albümündeki eserlerin söz ve müzikleri kendisine ait. Albüme adını veren Dile Söyle, Ey Canlar, Neyleyim, Dağların Karısın Yarim adlı eserlerin bağlama ve kavallarını da kendisi çalan Tekşahin albümün yönetmenliği de üstlendi.

Prodüktörlüğünü Ahmet Gülümser’in üstlendiği albüme Ömer Altuntaş balabanı, Tayfun Şakalakoğlu bas ve gitarları, Gökhan Mert Erol ritim sazları, Harun Karateke kemanesiyle eşlik etti. Albümün Gülümser Müzik Stüdyoları’nda gerçekleşen kayıtların mix ve masteringi ise Özgün Düzgün imzası taşıyor.

Fedai Tekşahin’in dijital platformlarda dönen önceki çalışmaları arasında kavalıyla seslendirdiği beste ve düzenlemesi Nazım Aliyev’e ait Çanakkale Zaferi (Ağıt) adlı enstrümantal bir çalışması, müziği ve düzenlemesi kendisine ait olan ve klip yönetmenliği ise kardeşi ünlü görüntü yönetmeni Veysel Tekşahin’in üstlendiği yine enstrümantal bir çalışmasının yanısıra TRT Programlarında da yer alıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv