Esnafa yerinde dönüşümü anlattı

  • 0
  • 783
Esnafa yerinde dönüşümü anlattı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu esnaf toplantılarını sürdürüyor. Geçen hafta MODEKO esnafıyla bir araya gelen Başkan Selvitopu, bu kez de Karabağlar sanayi esnafı ile kahvaltılı toplantıda buluştu. Osman Aksüner Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıda,  bölge esnafı daha çok kentsel dönüşümle ilgili soruları Başkan’a iletti. Başkan Selvitopu da vatandaşın hak ve hukukunun korunacağını hatırlatarak bir kez daha “yerinde dönüşüm” vurgusu yaptı.

Bölge esnafı ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,  belediye kurumlarının hizmet için var olduğunu belirterek belediye ile ilgili sorunları kendilerine iletmelerini istedi. Kendisinin bizzat sorunların çözümü konusunda işin takipçisi olacağını vurgulayan Başkan Selvitopu, hiç kimseye karşı haksızlığın olmayacağı mesajını verdi.

Haksızlık olmayacak
Selvitopu, “Belediye'ye gelen vatandaşlar kendini evindeymiş gibi hissedecekler. Çalışanlarımız işlerini sevgi ve saygıyla yapmak için var. Belediye ile ilgili bir sorun varsa bildirin. Eksikleri en iyi gören sizlersiniz. Haksızlık asla olmayacak. Takipçisi ben olacağım” ifadesini kullandı.
Toplantıda esnafla bol bol sohbet eden ve Karabağlar ile ilgili projelerini anlatan Muhittin Selvitopu, esnafın en çok sorduğu kentsel dönüşüm ile ilgili soruları da yanıtladı. Osman Aksüner Mahallesi’yle ilgili 3 toplantı yaptıklarını ve 3 ayrı öneri getirdiklerini hatırlatarak “2 öneri üzerinde yoğunlaşma var.  Önerileri değerlendireceğiz. Kimseyi yerinden etmeden yerinde dönüşüm için buradayız. Vatandaşın hak ve hukukunu koruyacağız” dedi.

Kamu parasını rahat harcamam
Osman Aksüner Mahalle Muhtarı Murat Toprak ve Karabağlar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ceyhan Kayhan'ın da katıldığı kahvaltıda, Karabağlar'ın projelerini yaparken harcamalara dikkat ettiklerini de belirten Başkan Selvitopu “Kamu parasını rahat harcayamam, 5 kuruş bile olsa dikkat ederim Ancak öyle ayağa kalkarız. Bu ülkenin kurucuları da bunu yapmışlar. Gece gündüz ülkeleri için bunları yapmışlar. Bu zihniyetle çalışmak zorundayız.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kahvaltıya katılan esnaf ve Başkan Selvitopu günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Arşiv