Etkinlikler Sunay Akın’la başladı

Arkas Arcademia etkinliklerinin ilki Sunay Akın’la başladı. Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Akın, ‘Umudu Taşıyan Vapur’ söyleşisi ile İzmirlilerle buluştu.

  • 0
  • 278
Etkinlikler Sunay Akın’la başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türk şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın, Arkas Mattheys Köşkü’nün büyüleyici ortamında davetlilerle buluştu. Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında ‘Umudu Taşıyan Vapur’ söyleşisinde 19 Mayıs konuşuldu. Büyük Önder mustafa Kemal Atatürk’ün cumhuriyeti kurarken temellerinin sağlam bir kültüre dayanmasını öngördüğünü söyleyen Akın, Anıtkabir tarihinden, Çanakkale Savaşı’na bir çok konuya vurgu yapan Akın sık sık Atatürk’ü anmak değil, anlamak gerektiğinin altını çizdi. Akın, “Gelecek için çocukların ve gençlerin bize ihtiyacı yok. Bizim onların hayallerine ihtiyacımız var” diye konuştu. Sözlerini 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı’nı kutlayarak bitiren Sunay Akın, Mattheys Köşkü’nü İzmir’e ve tarihe yeniden kazandıran Arkas’a teşekkür etti, “Böylesine mükemmel bir deneyim merkezinin açılış etkinliğine davet edilmekten, ilk olmaktan onur duydum… Arkas Arcademia’ya çok teşekkür ederim” dedi.

Akın’ın ardından 25 Mayıs’ta ise Candan Varnalı’nın Yaz Sofraları Workshop’u Arkas Arcademia’da olacak. Etkinlik takvimi ve katılım için arkasarcademia.com adresini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

İzmir’in Yeni Deneyim Merkezi Arkas Arcademia
Arkas Mattheys Köşkü’nde Mattheys Gardens içinde yer alan ve sarnıç ve ahır bölümlerinin Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas’ın vizyonuyla yenilenerek açılan “Arkas Arcademia” birçok yeniliğe, iş dünyasına yönelik eğitimlere ve söyleşilere ev sahipliği yapacak. Konusunda uzman konuşmacılar tarafından günümüz trendleri ve kişisel gelişim konularında, dışarıya açık ve sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleştirilecek söyleşiler ücretli olacak. Renöve edilen sarnıç ve ahır bölümleri; etkinlik ve eğitimler için üç farklı salona dönüştürüldü. Çok amaçlı kullanılabilecek bu salonlarda ihtiyaca göre farklı oturma düzenleri oluşturulabiliyor. Arkas Arcademia, kurumsal özel etkinlik ve toplantılarına da ev sahipliği yapıyor. Dönemsel olarak pop-up restoranların açılacağı Arkas Academia’da hizmet Şef Osman Sezener ve ekibi tarafından özel olarak veriliyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Arşiv