EÜ Ziraat Fakültesi geçmişini unutmuyor

  • 0
  • 1.485
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü’nde kuruluşundan günümüze bölüme emeği geçenlerin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda bölüm akademisyenleri tarafından hazırlanan kitap da tanıtıldı.
EÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ercan Özzambak, “Bölüm tarihini genç kuşağa tanıtmak için yola çıktık. Kitabın oluşum aşamasında bizlerden emeğini esirgemeyen Prof. Dr. Mehmet Dokuzoğuz’a, Doç. Dr. İbrahim Duman’a ve Araştırma Görevlisi Ege Kacar’a teşekkürlerimi sunarım. Bu toplantının amacı vefa denilen duygunun Bahçe Bitkileri Bölümü tarafından unutulmadığını göstermektir” dedi. 
Bölümü ve kitabı tanıtan kısa filmde ise vefat eden bölüme hizmet vermiş öğretim üyeleri anıldı. Ziraat Fakültesi’nin 55 yıldır topluma hizmetten, evrensel düşünce tarzından taviz vermediğini belirten Dekan Prof. Dr. Akın Olgun, “Fakültemiz tarıma dayalı sanayiye destek verdi. Önümüzdeki yıllarda sahip olduğumuz kadroyla daha iyiye gideceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu.İZMİR(Ege Ajans/Özge Onargan-Musa Peker)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanayiye iş birliği çağrısı

Tekstilde yeşil dönüşüm

Vicdan en büyük süper güç

İzmirliler ekstra önlem almalı

Hekimlik vicdan ve insanlıkla bütünleşmeli

Çeyrek asırlık gurur

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg