Ev sahibi EÜ Çeşme Turizm Fakültesi

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan “Kültürel Bilişim, İletişim ve Medya Çalışmaları Konferansı”na Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi ev sahipliği yapacak. 

  • 0
  • 5.894
Ev sahibi EÜ Çeşme Turizm Fakültesi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İZMİR Ege Ajans)- Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan “Kültürel Bilişim, İletişim ve Medya Çalışmaları Konferansı”na Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi ev sahipliği yapacak.  Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi ortaklığında yapılacak etkinlik 20-21 Mayıs 2021 tarihlerinde gerçekleşecek.

Resmi dilleri Türkçe ve İngilizce olacak konferans kapsamında iletişim ve kültürel bilişim alanının farklı disiplinlerinde çalışan akademisyenler bir araya gelerek bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklar. Konferansta; Kültürel İletişim, İletişim, Turizm, Medya Çalışmaları, Radyo, Televizyon, Sinema, Reklamcılık, Halkla İlişkiler, Ekonomi, Yöneticilik, Siyasal İletişim, İnsan Kaynakları, Sosyal Medya, Fotoğrafçılık, Yeni Medya, Eğitimde İletişim, İletişimde Uzaktan Eğitim, İletişimde Etik, Sağlık İletişimi, Dijital Yetkinlikler ve Dijital Okuryazarlık ile Güzel Sanatlar gibi konular tartışmaya açılacak.

Konferansın açılış konuşmalarını; Anadolu Üniversitesinden Prof. Dr. Filiz Tiryakioğlu, Yeditepe Üniversitesinden Prof. Dr. Suat Gezgin, Bremen University of Public Administration öğretim üyesi Prof. Dr. Arthur Hartmann, Barcelona Üniversitesinden Prof. Dr. Jordi Sancho ve Prof. Dr. Korkmaz Alemdar yapacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Prıncess Kuşadası'nda

Neopolis heykellerine hayran kaldı.

İzmir’e 2024 için kruvaziyer akını

Yasa teklifi Kendi içinde çelişkilerle dolu ve turizme katkı sağlaması söz konusu değildir.

İzmir Uluslararası Kruvaziyer Hatları Birliği’nde

İzmir’de Turizm Teknolojileri Araştırma Merkezi kurmak istiyoruz

Arşiv