Fark Yaratan Bireyler

İzmir Özel Türk Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) Bölümü okul öncesi, ilkokul ve gençler için "Görgü Kuralları ve Etik Değerler" e-kitapları hazırladı.

  • 0
  • 773
Fark Yaratan Bireyler
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Özel Türk Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) Bölümü okul öncesi, ilkokul ve gençler için "Görgü Kuralları ve Etik Değerler" e-kitapları hazırladı.

Tüm kademelerde PDR derslerinde ayrıca ders olarak ele alınan kitapların, içeriğindeki interaktif öğrenme platformları bu alanda ilk olma özelliğini taşıyor, ayrıca kitaplardaki hikaye ve karakter çizimleri tamamen özgün. Genç kitabının kapak ve ana karakter çizimi İTK Bahattin Tatış Kampüsü ortaokul öğrencilerinden İpek Tubay’a ait.

 Okul öncesi ve ilkokul için e-kitapta; İTK PDR Sosyal Beceri Eğitimlerinin kahramanı minik kedi dostumuz Patik çocuklara eşlik ediyor. Maceradan maceraya koşan Patik, bizimle görgü kuralları ve etik değerlerin neden gerekli olduğunu ve günlük yaşantımızda nasıl kullanıldığını paylaşıyor.

Gençler için e-kitapta; bir gencin günlüğüne yazdığı duygu ve düşünceleri yer alıyor. Görgü kuralları ve etik değerler, ilk defa içinde interaktif öğrenme platformu bulunan, kitap kapak ve ana karakter çizimi öğrenciye ait olan bir e- kitapta, gençlerin gözünden ve onların dünyasından eğlenceli bir şekilde aktarılıyor.
 
Görgü Kuralları & Etik Değerler E-kitap İncelemek İçin; https://www.ozelturkkoleji.com/Yayinlar/Gorgu-Kurallari-ve-Etik-Degerler/19
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Arşiv