FARKLI AÇILDI

  • 0
  • 2.520
Yazı Boyutu:

Sahil güzelliğinin, damak tadı ve uygun fiyat politikasıyla bütünleştiği “FARKLI” Cafe ve Restaurant, Narlıdere Sahilevleri’nde müşterilerinin hizmetine girdi..
 
İnşaat mühendisi Talat Sivri ve Gazeteci Erdal İzgi’nin işbirliği ortaklığıyla bölgenin mavi-yeşil dokusuna uygun inşa edilen otopark, çocuk oyun parkı, kapalı salonları ve açık oturma alanlarıyla FARKLI, İzmir’in gözde mekanlarından biri oldu.
 
Menüsü kömürde tavuk ve et ızgara, çevirme kızarmış tavuk, makarna, pizza, salata olarak hazırlanan özellikle ailelerin tercih ettiği tesisin, Narlıdere sahiline zenginlik kazandırdığını ve amacın kent merkezine çok yakın bölgenin cazibe ve aktivite merkezi haline getirmek olduğunu belirten Talat Sivri ve Erdal İzgi “ İnsanın denizle bütünleşmesi arzusuyla, körfeze tümüyle hakim Sahilevleri Gürler Caddesi’ndeki iki bin metrekarelik alanda her kesimin huzurla vaktini geçireceği, cebine uygun ortamı bulacağı ortamı yarattık. Bölgenin daha da hareketlenmesi için, fuar, kongreler ve turizm kentimize katkıda bulunmak istedik.” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv