Farklı lezzetler mekanı: Çeşnigir Meyhane

  • 0
  • 3.525
Yazı Boyutu:

1447 Sokak’ta (Akbank Sokağı) hizmet veren Çeşnigir Meyhane mönülerinin yanısıra, hizmetiyle de dikkat çekiyor.
 
İşletmeci Şule Özkalay tarafından yönetilirken Kurtlar Vadisi dizisinin Cerrahpaşalı Halit’i Özcan Varaylı’nın da katılımı ile daha güçlenen Çeşnigir Meyhane’de mekana özel mönüler ağırlıkta. Hellim Izgara, Mersin’den getirilen Kaya Koruğu, Isıtalarak servis yapılan İşkembe Mezesi, Ermeni Plaki, Portakallı Kereviz, Pastırmalı Humus mekana has ürünlerden bir kaçı.
Mekanın bir başka özelliği ise muhabbeti baltalamayacak desibelde müzik yayını. Nedeni ise yoğun bir sesle müşterinin başını ağrıtmamak. Türk müziğinin önemli seslerinin okuduğu şarkıları tercih ediliyor.
İsimlerinin kendilerini yansıtmasını istediklerini söyleyen işletmeci Şule Özkalay, “Lezzetimiz rakı sofrasının olmazsa olmazı muhabbet kadar vazgeçilmez olsun istedik ve özenle, sevgilye, titizlikle mutfak hazırladık misafirlerimize.  Taze, kaliteli seçilmiş malzemelerle farklı ve lezzetli sofralar kuruyoruz konuklarımız için, ve sevdiklerini ağırlayacak bir anne, bir sevgili, bir eşin heyecanı. Başınızı ağırıtmayan fasılımız, ‘Annemin Mutfağı gibi’ diyeceğiniz lezzetimiz, güler yüzümüz ve uygun fiyatlarımız ile” dedi.
Telefon: 464 84 46
Adres: Kıbrıs Şehitleri Caddesi 1447 Sokak’ta (Akbank Sokağı) No: 4/C Alsancak İZMİR

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv