Ferhat göçer ile Zafer Bayramı

ÜNLÜ şarkıcı Ferhat Göçer 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda yine İzmir'in Çeşme İlçesi'nde sahne alarak hayranlarına unutulmaz bir zaman dilimi yaşattı.

  • 0
  • 5.233
Ferhat göçer ile Zafer Bayramı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

ÜNLÜ şarkıcı Ferhat Göçer 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda yine İzmir'in Çeşme İlçesi'nde sahne alarak hayranlarına unutulmaz bir zaman dilimi yaşattı. 7 yıldır Dilaila Beach Club'ta sahne alan sanatçı, 8. Yılda da unutulmaz bir konser verdi. 

Yemekli olarak düzenlenen konser öncesinde tüm izleyicilere Türk bayrağı dağıtıldı. Katılımcıların büyük çoğunluğunu oluşturan İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, davet edildiği mikrofonda Nâzım Hikmet’in Kuvayı Milliye Destanı’ndan seslendirdiği şiirini “Yaşasın Atatürk yaşasın Cumhuriyet” diyerek tamamladı ve sahnenin sahibi Göçer yerini aldı.

Konserine nostaljik şarkılarla başlayan Pop müziğin sevilen seslerinden Ferhat Göçer, saatler ilerledikçe hareketli şarkılarıyla Beach club'ı dolduran bine yakın hayranını coşturdu. 2 saatten fazla sahnede kalan Göçer konserini elinde Türk Bayrağı; Dağ Başını Duman Almış, İzmir Marşı ve Onuncu Yıl Marşı ile tamamladı. Gecenin katılımcıları ellerinde bayraklarla sahnenin önüne gelerek sanatçıya eşlik etti.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Ekol Sağlık Grubu 17 Yaşında

Arşiv