Festivalde Dev Cezve

Türkiye’nin en büyük festival alanına sahip İzmir'in tek kahve festivali, Arena’da 3. Kez kapılarını açtı. Üç gün sürecek festivalin ilk günü devasa cezvede pişen bin kişilik “Türk Kahvesi” ilgi çekti.

  • 0
  • 295
Festivalde Dev Cezve
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin en büyük festival alanına sahip İzmir'in  tek kahve festivali, Arena’da 3. Kez kapılarını açtı. Üç gün sürecek festivalin ilk günü devasa cezvede pişen bin kişilik “Türk Kahvesi” ilgi çekti.  

Pınar Ana Sponsorluğunda bu yıl 3.sü düzenlenen ‘Kahve Festivali’ ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Loc Festival’s Organisazyonu ile gerçekleşen festivale İzmirliler adeta akın etti. Sayısız firmanın yer aldığı etkinliğe dev cezve damgasını vurdu. 76 kilo su ve 8 kilo kahveden hazırlanan  “Türk Kahvesi” nin yapımı yaklaşık 2 saat sürdü. Kahveyi pişiren Seher Karakundakoğlu, “Amacımız geleneksel Türk Kahvesini İzmirlilerle buluşturmaktı” dedi. Kahve standlarının yanı sıra etkinlikte yiyecek, süs eşyaları, takı ve arabalar da dikkat çekti. Körfezin kahve kokusu sardığı festivalde katılımcı firmaların workshopları ve söyleşilerinin yanı sıra bu yıl eğlence de ön planda. Gün boyu Dj Sergee ve Dj Ozan Akçiçek eşliğinde Hakan Doğanay’ın MC’liğin de Crystals Dans Team’in gösterileri ve workshopları yer alırken, yine festival boyunca ünlü şarkıcılar Gripin, Pamela, Tuna Kiremitçi, Eda Baba, Daha Neler, Fondip ve Aydok Moralıoğlu gibi ünlü isimler etkinliğe damgasını vuracak.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bayram sonrası sokağın nabzını tuttu

Ayvalık'ta coşkulu karşılama

Yorgancılar’dan maliyet enflasyonu uyarısı

23 Nisan’a özel Atatürk mozaiği

Atatürk’ün Aliağa’ya Gelişinin 90. Yılı Kutlandı

Atatürk’ün Ayvalık’a gelişinin 90'ıncı yıl dönümü kutlandı

Arşiv