Fileye “Can” geldi

  • 0
  • 1.045
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Şubesi, Can ve Cansu Çolak kardeşlere emanet edildi. İki kardeş, Arkas ve Karşıyaka gibi Büyükşehir’i de bir “voleybol okulu” yapma konusunda hayli iddialı.
 
Cansu ve Can Çolak kardeşler, İzmir Büyükşehir Belediyespor’da voleybolun yeni teknik patronları oldu. Yeni sezonda Can Çolak, Avni Kalkanlı’nın yerine Bayan Voleybol Takımı’nın teknik direktörlüğünü yapacak. Kızkardeşi Cansu Çolak ise altyapının teknik sorumlusu olacak. İki kardeş, Arkas ve Karşıyaka’nın yıllardır İzmir voleybolunun lokomotifliğini üstlendiğini, İzmir Büyükşehir Belediyespor’un da bu süreçte üzerine düşen misyonu yerine getireceğini söyledi.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulubü’nde 2006'dan bu yana görev yaptığını, kulübün yapısını çok iyi bildiğini vurgulayan Can Çolak, bunun kendisi adına önemli bir avantaj olduğunu vurguladı. Yıllardır Türk voleybolunun içinde olduğunu belirten Çolak, “Celal Bayar Üniversitesi BESYO'da voleybol antrenörlüğü eğitimi aldım. Arçelik ve Alternatif Dershane’de antrenörlük yaptım. 6 yıldır da bu çatının altındayım. Tüm ekibi ve oyuncu kadrosunu çok iyi tanıyorum. Altyapı kökenli bir kimlikle yolumuza devam edeceğiz. Ancak yine de şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediyespor’u bir voleybol okulu haline getirmek istediklerini ifade eden Cansu Çolak ise “İzmir'deki sporcu potansiyeli buna çok uygun. Önümüzdeki sezondan itibaren büyük bir değişim içerisine girerek hedeflerimize ulaşmayı planlıyoruz. Ben de ağabeyim gibi kulübü çok iyi tanıyorum. İki sezon bu kulübün formasını giydim. Sakatlık nedeniyle aktif voleybol yaşamıma veda etmek zorunda kaldım. Ancak şimdi başka bir görevle tekrar kulübüme hizmet etme şansı yakaladım.  Ağabeyim ile birikte koordineli bir şekilde çalışarak kulübümüzü en iyi yerlere getireceğiz” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv