FİNAL MAÇI ÖNCESİ FUTBOLCULARA MORAL PİKNİĞİ

  • 0
  • 1.528
Yazı Boyutu:

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta lider olarak tamamlayan ve 3. lig yolunda tek maçı kalan Çiğli Belediyespor futbolcuları için moral pikniği düzenlendi. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ın konuşmalarıyla cesaret verdiği futbolcular, Bergama Belediyespor ile yapacakları final maçını alma sözünü verdiler.
Başkan Metin Solak, 22 Nisan Pazar günü Alsancak Stadında yapılacak 3. Lige çıkma final maçı öncesi Çiğli Belediyespor futbolcu, antrenör ve yöneticilerle bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sasalı Piknik alanında futbolculara moral pikniği düzenleyen Başkan Solak, taraftar ve yönetici olarak üzerine düşen görevi yapacağını söyledi.
 
Konuşmalarıyla futbolcu ve teknik adamları cesaretlendiren Başkan Solak şöyle konuştu: “Çiğli Belediyespor Kulübü geçmişi olan, geçmişinde her zaman
başarılı olan ve tüm rakiplerinin hem çekindiği hem de büyük saygı duyduğu bir takım.  Takım renklerimiz olan kırmızı bizim samimiyetimizi, sıcak sevgimizi ve bağlılığımızı; siyah da cesaretimizi ifade ediyor. Biz her zaman yüreğinde sevgisini ve cesaretini yaşatan bir takım olduk. Bu bağlarla daha da ileriye doğru yürüyeceğiz.  Bu yıl hiç olmadığı kadar önemli bir dönüm noktasındayız. 3. Lige çok yakınız.  Çiğli Belediyespor kulübünün profesyonel lige çıkması en büyük hedefimiz.  Buradaki ekibin, Çiğli sporu, sevgisi, katkısı, cesareti ile 3. lige çıkaracağına inanıyorum. Bu konuda benim inancım tam. Sizin de inancınızın tam olduğuna inanıyorum. Çiğli Belediyespor yönetim kurulu olarak her zaman yanınızdayız. Biz üzerimize düşeni yapacağız.”
Futbolcular da ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek, 3. lige çıkma sözü verdiler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv