FOÇA, ENGELİN FARKINDA !

  • 0
  • 560
FOÇA, ENGELİN FARKINDA !
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Foça’da, engelli sorunlarına farkındalık sağlamak amacıyla, “tekerlekli sandalye ile hareket etme” etkinliği ve kortej yürüyüşü yapıldı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, engellilerin yaşadıkları zorluklara dikkat çekmek için tekerlekli sandalyeye oturarak hareket etti.

Engelli vatandaşlar için daha yaşanılır bir kent olma yolunda çalışmalar yapmayı sürdürdüklerini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; “Engelli vatandaşlarımızın önündeki engellerin kaldırılması, kendilerinin ve ailelerinin yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yaşama sevincinin arttırılması umuduyla, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nde hep birlikte el ele, sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum” dedi.

Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, Foça Kent Konseyi Başkanı Orhan Gürer, belediye meclisi üyeleri, kent konseyi üyeleri, engelli vatandaşlar, aileler, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşların katıldığı “tekerlekli sandalye ile hareket etme” etkinliği Demokrasi Meydanı’nda yapıldı.

Demokrasi Meydanı’ndaki etkinliğin ardından; kortej, ellerinde taşıdıkları pankartlarla birlikte, Şehir Garajı’na dek yürüdü.

Güneşle aydınlanan umutlu bir günde gerçekleşen, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı, Foça Belediyesi Karakum Plajı’nda, engelli aileleri tarafından düzenlenen yemek daveti ile son buldu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Mustafa Turan mali durum tablosunu paylaştı

Bayraklı, halkın belediyesidir!

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Arşiv