FOÇA’YA RENKLİ DOPPLER

  • 0
  • 1.013
FOÇA’YA RENKLİ DOPPLER
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Foça Devlet Hastanesi’ne, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü tarafından bir adet RENKLİ DOPPLER ULTRASONOGRAFİ cihazı tedarik edildi.

Teknolojik yeniliklerin baş döndürücü bir hızla geliştiği günümüzde Renkli Doppler Ultrasonografi cihazı geniş kapsamlı programları ile özellikle vasküler ve kardiyak doppler incelemelerinde önemli bir yer tutmaktadır. Normal ultrasonografi cihazlarına göre üstün özellikleri olan Renkli Doppler Ultrasonografi cihazı, Foça Devlet Hastanesi’nde özellikle doğum hastalarının gebelik takiplerinde ve hastaların erken teşhis ve tedavilerinde kullanılacak.

Foça Devlet Hastanesi
Yöneticisi Uz. Dr. Ali Fuat Yalvaç cihazın hastanelerine kazandırılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirirken “Bu üst düzey ultrasonografi cihazının kazandırılmasında emeği geçen, Sağlık Bakanlığı Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürü Uzm. Dr. Hüsem HATİPOĞLU ve Daire Başkanı Yunus USTAOSMAN’a Foça Halkı adına teşekkürü bir borç biliriz.” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Diyabetik Retinopati Hastalığında Erken Tanı Önemli

Yeni Teknolojiler Hayat Kurtarıyor

5 yıl sonra, kalbinin normal atışını duydu

Medical Point, çocuk sesleriyle şenlendi!

Rakiplerini geride bıraktı!

Araç tercihi çevreden yana

Arşiv