Foça yelken, yaza hazır

Foça Yelken İhtisas Kulübü, Demokrasi Meydanı’nda açtıkları stantta, ilçede yaşayan vatandaşlara ve Foça dostlarına, ‘2018 Yaz Dönemi Çalışmaları’ hakkında bilgiler verdi.

  • 0
  • 333
Foça yelken, yaza hazır
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Foça Yelken İhtisas Kulübü, Demokrasi Meydanı’nda açtıkları stantta, ilçede yaşayan vatandaşlara ve Foça dostlarına, ‘2018 Yaz Dönemi Çalışmaları’ hakkında bilgiler verdi. Yanı sıra, eğitim süreçlerinde kullanılacak malzemelerinin alımına maddi katkı sağlanması amacıyla ürün satışı yapıldı. Foça Yelken İhtisas Kulübü tişörtleri, anahtarlık ve benzeri ürünler ile ev yapımı yiyecekler, ilgiyle karşılandı.

Gurur duyuyoruz
Foça Yelken İhtisas Kulübü kermesine gelen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; ‘Yelken sporunda 28’inci yılını tamamlayan Yelken Kulübümüz bu çok başarılı süreçte, şampiyon sporcularıyla bizleri gururlandırdı ve birçok kulübe örnek oldu. Belediyemizin de katkılarıyla, ilçemizdeki yelken sporunun sevilmesinde ve yaygınlaşmasında etkin bir rol oynadı. Birçok Yelken yarışmalarına birlikte ev sahipliği yaptık. 2018 Yaz sezonunun Yelken Kulübümüze ve sporcularımıza başarılar getirmesini diliyorum. Her yaştan halkımızı, Foça Yelken İhtisas Kulübümüzün çalışmalarına katılmaya davet ediyorum. Foça Belediyesi olarak, Yelken Kulübümüze destek vermeyi sürdüreceğiz’’dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv