Foça Yeniköy’lü çocuklara oyunlu konserli etkinlik

Müzisyen - Müzikolog Tuğçe Oguz ve Tiyatro Oyuncusu -Aktivist Ebru Soner İzmir’in Foça İlçesi’ne bağlı kırsal Yeniköy’ün çocuklarına unutulmaz bir gün yaşattı.

  • 0
  • 357
Foça Yeniköy’lü çocuklara oyunlu konserli etkinlik
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Müzisyen - Müzikolog Tuğçe Oguz ve Tiyatro Oyuncusu -Aktivist Ebru Soner İzmir’in Foça İlçesi’ne bağlı kırsal Yeniköy’ün çocuklarına unutulmaz bir gün yaşattı. Tuğçe Oğuz gitarıyla mini bir konser verirken, etkinliğin düzenlendiği kütüphaneye çocukların kullanımı için bir elektronik org’da hediye etti. Ebru Soner ise gönülleri sergilediği interaktif tiyatro oyunuyla fethetti.

Yeniköy sakinlerinden gazeteci Hülya Başlangıç Dinçel’in koordinasyonu ile düzenlenen etkinliğe, müzisyen- müzikolog Tuğçe Oguz ve tiyatro oyuncusu- aktivist Ebru Soner konuk oldu. Yeniköy Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe çocuklar büyük ilgi gösterdi. Tuğçe Oğuz, önce gitarıyla mini bir konser verdi. Ardından org’la çocukların ses kulak algılarını ölçümledi. Kullandığı orgu programı sonrasında Yenikoy kütüphanesine çocukların kullanımı için hediye etti. Ebru Soner ise çocuklara yönelik oyunlarla drama yaptı. Çocuklarında katılımıyla interaktif hikayeler okudu.

Etkinliğin son bölümünde çevre bilinci ve çevrenin korunmasına yönelik bir de çalışma gerçekleştirdi. Hülya Başlangıç Dinçel etkinliğe katkı verenlere ve katılımcı çocuklara teşekkür etti. Dinçel; " Çocuklar çok çok mutlu oldular. Yürekten teşekkürler sevgili Tuğçe, sevgili Ebru. Çocuklar hep gülsün hiç ağlamasınlar. Tuğçe ve Ebrular çoğaldıkça Çocuklar hep gülecektir .” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Arşiv