Forum Bornova modayla dopdolu 3 gün

  • 0
  • 659
Forum Bornova modayla dopdolu 3 gün
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Forum Bornova’da, 26-28 Eylül tarihlerindeForum Fashion Week etkinlikleri gerçekleşecek. Ünlü konukların katılacağıkonser ve söyleşilerin yanı sıra indirim ve kampanyalar da alışveriş merkezinde tam anlamıyla moda rüzgârları estirecek. 


Forum Fashion Week, 26 Eylül Cuma akşamıAyşe Hatun Önal’ın mini konseriyle başladı. Podyumlardan sahnelere transferolan ünlü şarkıcı, yaza damgasını vuran ‘Çak Bir Selam’ isimli şarkısının yanısıra güzelliğiyle de tüm dikkatleri üzerinde topladı. Mini konserin ardındandüzenlenen imza günün sevenleriyle bir araya gelen Ayşe Hatun Önal, bol bolimza dağıttı ve hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini kırmayarakobjektiflere gülümsedi.

 

Nuray Sayarı ve Seda Akgül, ForumBornova’da…

 

Forum Bornova’nın 27 Eylül Cumartesi günkükonukları ise ünlü astrolog ve enerji uzmanı Nuray Sayarı ile ekranlarınsevilen yüzü Seda Akgül olacak. Nuray Sayarı ve Seda Akgül, burçlar vekadın-erkek ilişkileri üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirecek. Sayarı‘Yıldız’ların insan karakterleri üzerindeki etkilerinden bahsederek, burçlar veastroloji üzerine yorumlar yaparken, Seda Akgül ise kadın-erkek ilişkilerinedair gözlemlerinden bahsedecek.

 

‘Alışveriş Günü’nde indirimli alışverişkeyfi

 

28 Eylül Pazar günü gerçekleşecek ‘AlışverişGünü’ kapsamında birçok markada Forum Fashion Week’e özel indirim vekampanyalar yapılacak. Moda ve alışveriş tutkunları, 2014 Sonbahar-Kışsezonunun en moda parçalarına Forum Fashion Week’e özel indirimlerle sahip olmafırsatı yakalayacak. 

 


Forum Bornova Paris’e götürüyor…

 

Forum Bornova, Forum Fashion Week ile modafırtınası estirirken, çekiliş kampanyasıyla bir şanslı çifte de Avrupa’nın modabaşkenti Paris’e seyahat hediye edecek. 12 Ekim’e kadar Forum Bornova’datoplamda 100 TL ve katları tutarında alışveriş yapan tüm ziyaretçiler, çekilişsonunda eşi ya da bir arkadaşıyla birlikte Paris’e seyahat fırsatı yakalayacak.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv