“Forum Fashion Week” başlıyor!

  • 0
  • 1.353
Yazı Boyutu:

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin yıldızı Wilma Elles ve ünlü astrolog Yasemin Boran Forum Bornova’ya geliyor! 5- 6-7 Ekim tarihlerinde tüm Türkiye’de aynı anda düzenlenecek Forum Fashion Week, Forum Bornova’da modaseverlere unutamayacakları anlar yaşatacak. “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisindeki “Carolin” karakteriyle dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncu Wilma Elles ve ünlü astrolog Yasemin Boran İzmirlilerle Forum Bornova’da buluşacak.
 
“Forum Fashion Week” 5 Ekim Cuma günü “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisiyle ekranların en beğenilen yüzü olan oyuncu Wilma Elles’in katılımıyla başlayacak. Ekrandaki yeteneğini modaya taşıyan Wilma Elles, Forum Bornova’da kurulacak dev podyumda dünya modasının en güzel ve dikkat çekici örneklerini İzmirliler için tanıtacak. Saat 18.00’de başlayacak defilede Wilma Elle güzelliğiyle Forum Bornova ziyaretçilerini büyüleyecek.
“Forum Fashion Week” 6 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te ünlü astrolog Yasemin Boran’ın 2013 yılı burç yorumları ile devam edecek. Boran, Forum Bornova ziyaretçilerine 2013 yılı burç yorumları ile birlikte burçlarına göre moda ve stil önerilerinde bulunacak.
6 Ekim Cumartesi günü  18.00 – 23.00 saatleri arasında Forum Bornova’da özel indirim ve fırsatlarla benzersiz bir alışveriş gecesi yaşanacak. 3 gün boyunca modanın nabzını elinde tutacak Forum Bornova’da, defileler, özel indirimler ve avantajlar ile dev ekranlarda stilini yaratıp sürprizler kazanma şansı  ve modaya dair herşey tüm İzmirlileri bekliyor.
 
 
Forum Fashion Week aynı anda tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde olacak
Türkiye’de alışveriş merkezi kavramını değiştiren Forum Alışveriş Merkezleri, Forum Fashion Week ile 5 – 6 – 7 Ekim tarihlerinde modanın nabzını tutacak. Tüm Türkiye’de aynı anda düzenlenecek Forum Fashion Week ile Forum Bornova, Forum Mersin, Forum Çamlık, Forum Trabzon, Forum Aydın, Forum Ankara Outlet, Forum İstanbul, Forum Kapadokya, Marmara Forum ve Forum Kayseri ziyaretçileri moda ve tasarım dolu günler geçirecek. Avrupalı genç tasarımcıların defileleri, dünyaca ünlü süper modeller, saç – makyaj workshopları, stil ikonlarıyla sohbetler ve son trendler ile ilgili öneriler ve ipuçları, sadece Forum’lara özel indirimler ve sürprizlerle unutamayacakları moda ve eğlence dolu 3 gün yaşayacak.
Son trendlerden haberdar olmak, Forum Fashion Week’e özel indirim ve kampanyalardan faydalanmak, dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen moda ikonları ile tanışma fırsatını yakalamak ve daha fazlası için 5 – 7 Ekim tarihleri arasında tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde sizleri bekliyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv