‘Frank Sinatra’ Soyer Jazz Studio’daydı!..

  • 0
  • 2.121
Yazı Boyutu:

 Soyer Jazz and Blues Arts Studio’da Emre Kartari ve Jazzmaniacs Grubu’nun konserinde bir ilk yaşandı. Konseri Hollywood'un ünlü Ses Kayıt Uzmanlarından Mike Valentine kayda alırken Frank Sinatra'nın kullandığı çok özel mikrofonlar kullanıldı.
 
Soyer Kültür Sanat Fabrikası (SKSF) bünyesinde yer alan Jazz and Blues Arts Studio’da düzenlenen Emre Kartari and The Jazzmaniacs grubunun konserinde bir ilk yaşandı. Konseri Hollywood'un ünlü Ses Kayıt Uzmanlarından Mike Valentine kayda alırken Frank Sinatra'nın kullandığı çok özel mikrofonlar kullanıldı.
İzleyenlere jazz dolu bir gece yaşatan Grup elemanlarının solo gösterileri ise büyük alkış aldı. ‘Standart dışı’ bir gece yaşayan jazz severler programı soluklarını tutarak dinlediler.
Amacı müziğe gönül veren her yaş grubuna yönelik olarak eğitim, workshop ve sempozyumların düzenlemek olan Jazz Studio İzmirlilere kaliteli müzik dinletmeyi sürdürüyor.
Emre Kartari (Davul/Perküsyon/Pad), Tolga Bilgin (Trompet), Halil Çağlar Serin’den (Elektrik bas) oluşan Emre Kartari and the Jazzmaniacs grubunun konserinde Kuşadası'ndan bu özel gece için gelen, piyanist Devrim Yeşilpınar da sahne aldı.
Konserin ilk bölümünde klasik jazz müziğinde örnekler veren grup üyelerinin solo performansları ise görülmeye değerdi.
Vokalist Ayça Kartari’nin başta Round Midnight, No more Blues olmak üzere söylediği şarkılar  büyük beğeni topladı.
Jazz&Blues Studio'da bundan böyle düzenli olarak Çarşamba geceleri Jazz, Cuma geceleri ise hareketli müzik eşliğinde eğlenceli konserler düzenlenecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Arşiv