Fransa’da kariyer fırsatı

İEÜ’nün lisans programlarından mezun olan gençler, anlaşma sayesinde kendilerine uygulanacak özel bir indirimle Fransa’da yüksek lisans yapma fırsatı yakalayacak.

  • 0
  • 420
Fransa’da kariyer fırsatı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), uluslararası arenada yaptığı anlaşmalara bir yenisini daha ekleyerek işletme alanında Avrupa’nın en iyi eğitim kurumları arasında gösterilen Fransa’daki KEDGE Business School ile iş birliği gerçekleştirdi. İEÜ’nün lisans programlarından mezun olan gençler, anlaşma sayesinde kendilerine uygulanacak özel indirimle Fransa’da yüksek lisans yapma fırsatı yakalayacak. Avrupa’ya açılarak hayal ettikleri kariyere bir adım daha yaklaşacak olan İzmir Ekonomililer, yabancı dillerini ve çevrelerini geliştirirken yeni iş fırsatlarına da kavuşacak. Yüksek lisans eğitimi için gerekli olan not ortalaması ve referans mektubu gibi teknik yeterlikleri karşılayan tüm İEÜ’lüler, kişi sınırlaması uygulanmaksızın indirimden yararlanabilecek.

ULUSLARARASI ALANDA GÖZDE OLDULAR
İEÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi Müdürü Hülya İncekara, KEDGE Business School ile yapılan iş birliğinin önemine dikkat çekti. İncekara, “Fransa’nın yanı sıra dünyanın çeşitli noktalarında da kampüsleri bulunan ve işletme alanında eğitim veren KEDGE Business School, çok sayıda uluslararası akreditasyona sahip yüksek lisans programlarıyla ön plana çıkıyor. Buradan mezun olan gençlerin, uluslararası şirketlerin gözdesi olarak çok önemli başarılara imza attığını gördük. Uzun süren ikili temasların ardından KEDGE Business School’un kapılarını, özel indirim fırsatıyla öğrencilerimize açmış olduk” dedi.

40 ÜLKEDEN 200 ÜNİVERSİTEYLE ANLAŞMA
Yurt dışındaki seçkin eğitim kurumları ile yeni anlaşmalara imza atarak uluslararası alandaki etkilerini daha da artıracaklarını söyleyen İncekara, “Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Kanada, Japonya, Güney Kore, Çin ve Avrupa ülkeleri olmak üzere toplam 40 ülkede 200’den fazla yükseköğretim kurumuyla akademik protokoller imzaladık. Bu sayede öğrencilerimiz; çeşitli değişim programlarına katılma, uluslararası şirketlerde staj yapma ve uluslararası araştırma projelerinde yer alma şansını elde etti. Gençlerimiz, kariyerlerine uluslararası bir yön verme fırsatını yakaladı. İEÜ’lü olmanın ayrıcalığını ve avantajlarını deneyimledi. Çalışmalarımız, bu kadarla sınırlı kalmayacak. Öğrencilerimize ve mezunlarımıza yeni fırsatlar sunmak için iş birliklerimizi genişletmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Arşiv