Fransızca oyun sergilediler

  • 0
  • 867
Yazı Boyutu:

Orion Vakfı Özel Karşıyaka ve Güzelbahçe Piri Reis Okullarında, her yıl olduğu gibi bu yıl da Frankofoni haftasında ana okullarından, 8. sınıfa kadar bütün öğrenciler Mart ayı boyunca hazırlandıkları Fransızca temsilleri velileri ve öğretmenleri önün de sergilediler.
 
Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulu Müdürü Taner Kunter, Fransızca eğitim yapan okullarında öğrencilerinin öğrendikleri dili en iyi şekilde sergileyebilmeleri için Frankofoni haftasının çok iyi bir fırsat olduğunu dile getirerek “Öğrencilerimiz hazırladıkları Fransızca temsilleri velilerine ve öğretmenlerine sergileme fırsatı buluyorlar. Üstelik belli bir yaş ya da sınıf aralığı yok. Ana okulundan 8. Sınıfa kadar her yaş grubundan öğrencimiz bu temsillerde rol alabiliyor” diye konuştu.
 
Kunter bu çalışmalar içerisinde Fransız tarihinden yola çıkılarak Türk tarihine ve İzmir’e kadar pek çok unsurun temsil içinde yer aldığını söyledi. Kunter, “Aramızda bulunan Fransız konuklar çocuklarımızın telaffuzunu çok iyi buldular. Bu da çocuklarımız için büyük bir moral oldu” dedi

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İlk 500’deki yerini korudu

YÖKAK’tan kurumsal akreditasyon

Uluslararası yükselişe devam

İYTE'ye Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü

13 yıl sonra yeniden

Orhun Değişim Programı: Azerbaycan Deneyimi

Arşiv