Fuara Görkemli final

Bu yıl 17. kez kapılarını açan IF Wedding Fashion İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın kıdemli katılımcı firmalarından Maxra Govana ve Maxra Govana Bridal, başarılı geçirdiği fuarı, her fuar olduğu gibi bu yıl da standlarda görev alan mankenleri ve çalışanlarıyla birlikte pasta keserek kapattı.

  • 0
  • 3.745
Fuara Görkemli final
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bu yıl 17. kez kapılarını açan IF Wedding Fashion İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın kıdemli katılımcı firmalarından Maxra Govana ve Maxra Govana Bridal, başarılı geçirdiği fuarı, her fuar olduğu gibi bu yıl da standlarda görev alan mankenleri ve çalışanlarıyla birlikte pasta keserek kapattı. İZFAŞ yöneticileri de kapanış partisinde yer aldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ayten, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersin Ata Ayten, Alev Ayten, Uğur Altmışka ve devası ekibiyle Türkiye'nin en büyük ve modern fuar merkezi "Fuarizmir"de, 21-24 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşen fuar için hazırlanan 290’ı abiye, 150’si gelinlik olmak üzere 2024 koleksiyonu 440 kıyafet Maxra Govana ve Maxra Govana Bridal standlarında fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunuldu.
Başarılı geçen fuar ile ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ayten, IF Wedding Fashion İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın başladığı yıldan itibaren 3 yılı Aytenler Giyim, 14. yılı yılı Maxra Govana’nın yanına son 5 yıldır gelinlik markası Maxro Govana Bridal’ı ekleyerek 17 yıldır fuarda yer aldıklarını ve dolayısıyla da fuarın en kıdemli firmalarından olduklarını söyledi.
Fuarı çok önemsemeleri nedeniyle Maxra Govana (abiye) standında 10, Maxra GovanaBridal (gelinlik) standında 3 modelin de aralarında bulunduğu 40 civarında kişinin görev aldığını belirten Ayten, “Standlarımız arı kovanı gibiydi. Ağırlığını Balkanlar, İtalya, İspanya, Almanya olmak üzere Avrupa ülkeleri ile ABD ve Arap yarımadasından müşterilerimiz ürünlerimizi tercih etti. Hepimiz fuar süresince neredeyse mola vermeden çalıştık ve çok yorulduk ama yorulduğumuza değdi. Kesin satış olarak. 130 müşteriye abiye ve gelinlik siparişleri yazdık. Birbirinden güzel modellerimizle, birbirinden özel kıyafetlerle en çok sunum yapılan ve yine en çok sipariş alan stantlardan biri olduğumuza inanıyorum. İzmir ve ülke ekonomisine katkı koymaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç modacılardan muhteşem defile

Analog’un Kazananı Nilgün Demirhan

Emre Erdemoğlu Bakü Fashion Week’de

Moda Tasarım Yarışması’nda final heyecanı

Aşkın tanrısı Cupid Paris Caddelerinde

Atıksız moda