Fuarcıya Lojistikçi eş

Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan ile Yönetim Kurulu Üyesi Nazlı Tan çiftinin Orion Fuarcılık Yonetim Kurulu üyesi oğulları Burak Tan ile Ege Üniversitesi’nden Prof Dr. Hande Dağcı ve Prof. Dr. Taner Dağcı çiftinin Ekonomi Üniversitesi Lojistik Yönetimi mezunu kızları Ege Dağcı, yaşamlarını birleştirdi.

  • 0
  • 9.460
Fuarcıya Lojistikçi eş
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan ile Yönetim Kurulu Üyesi Nazlı Tan çiftinin Orion Fuarcılık Yonetim Kurulu üyesi oğulları Burak Tan ile Ege Üniversitesi’nden Prof Dr. Hande Dağcı ve Prof. Dr. Taner Dağcı çiftinin Ekonomi Üniversitesi Lojistik Yönetimi mezunu kızları Ege Dağcı, yaşamlarını birleştirdi. 
 
Ege Palas Oteli’nde gerçekleşen ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar tarafından yerine getirilen nikah akdinin tanıklıklarını ise Kurtaran Sonay, İshak Kalkavan, Çınar Görgün, Büşra Ceren Yıldız, Ceren Tatlıcı ve Can Güler üstlendi. Çift için akşam ise Turan semtinin özel mekanlarından La Vie Nouvelle’de özel bir düğün hazırlandı.
                 
6 Temmuz 2013’te Ege’nin Kuzeni Ceren Tatlıcı’nın nişanında tanışan, 7 şubat 2014 te nişanlanan ve yaşamlarını birlikte sürdürme kararı alarak birlikteliklerini nikah masasına taşıyan çiftin Sisters imzalı gelinlik, Pal Zieri ve Ramsey imzalı damatlıklarıyla göz kamaştırdığı geceyi İzmir Big Band birbirinden güzel müzikleriyle renklendirdi. Ege ve Burak Tan çifti balayı tatilleri için Maldivleri tercih etti.
Fatih-Hazlı Tan, Hande- Taner Dağcı
Funda- Kemal Ertopçu
Atakan Özler- Gizem Omay
Gizem, Kemal- Nevin Aygen
Necdet – Seval Yakal
Seda Lastikçi, Çiğdem Taşkıran
Nükhet Karagöz, Çağrı İlkbaharlılar, Yeliz Altan
Özlem- Mesut Duman
Begüm- Ömer Yöntem
Önder Barçın, Neriman - Mestan Tuncer, Derya Oğuz
Nazan – Turan Aras
Behçet- Aylin Tunçok
Medy Venüs- Halil Ay
Irmak Tan
Çilem Gülbil
 
 
 
Neriman - Mestan Tuncer

Ecem Kozalı
Irmağan Fenerci

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv