Futbol masterleri, Nihat Hüsenay anısına sahaya çıktı

  • 0
  • 1.069
Futbol masterleri, Nihat Hüsenay anısına sahaya çıktı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Foçaspor’un eski futbolcularından, Foçalı İşadamı NihatHüsenay’ın adına düzenlenen, 1. Phokaia Nihat Hüsenay Masterler FutbolTurnuvası, dün oynanan maçlarla başladı.

Manisa 1965 Masterleri, Karşıyaka Alabey Masterleri’ni 3-1yenerken, Foça Belediyespor Masterleri, Balçova Agamemnon Masterlerini 4-3’lükskorla geçti.

1. Phokaia Nihat Hüsenay Masterler Futbol Turnuvası’nı NihatHüsenay’ın ailesi ve çok sayıda sporsever izledi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’da, Foça Masterlertakımı forması giydi. Başkan Demirağ; ‘‘Çok sevdiğimiz, değerli dostumuz NihatHüsenay’ın anısına bu yıl ilk kez bir masterler futbol turnuvası düzenledik.Aileside burada, bizlerle beraber. Ruhu şad olsun diyorum. Çok sevdiğimiz, çokkıymetli bir insandı. Onun anısına bir futbol turnuvası düzenlemeye kararverdik. Katılan tüm takımlara ve sporculara teşekkür ediyorum. İyi bir turnuvaolmasını diliyorum.’’ dedi.

Turnuvanın final maçı, bugün; Manisa 1965 Masterleri ve FoçaBelediyespor Masterleri arasında oynanacak. Foça 11 Eylül Stadı’nda oynanacakolan final maçının başlama saati 18.00, üçüncülük maçı ise, saat 16.00’dabaşlayacak.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Arşiv