Futbol turnuvası başladı

  • 0
  • 689
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediyesi Gençlik ve Çiçek Festivali etkinlikleri kapsamında bu yıl ilk kez düzenlediği Futbol turnuvası karşılaşmaları başladı.
 
Dostluk ve kardeşlik kazansın
Narlıdere Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Gençlik ve Çiçek Festivali bu yıl bir ilke sahne oluyor. 16 takımın karşılaşacağı Futbol Turnuvası karşılaşmaları, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un yaptığı başlangıç vuruşu ile başladı. Kura çekimleri neticesinde ilk maçta eşleşen Narlıdere Gençlik Spor ve Narlıdere Ordu Gürgentepelililer Derneği Spor Narlıdere Ali Artuner Stadında karşılaştı. 9-0 biten maçın galibi Narlıdere Gençlik Spor oldu.
Narlıdere Belediyesi tarafında bu yıl ilk kez Gençlik ve Çiçek Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Futbol turnuvası için konuşan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, “Kazanmak veya kaybetmekten daha önemli olan centilmen ve sportmence mücadele edebilmektir. Bu yüzden kim kazanırsa kazasın bu turnuvada dostluk ve kardeşliğin kazanması temennisi ile turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi. 
 
Kupayı Batur verecek
Turnuvaya katılan takımlar, 7 şer kişiden oluşan takımlar halinde ve halı saha formatında karşılaşacaklar. Takımlar 25’er dakikadan oluşan 2 yarı şeklinde bir araya gelecek. 19 Mayıs’ta final karşılaşmalarının yapılacağı ve futbol turnuvasına 16 takım katılıyor. Kazanan takım 19 Mayıs günü kupasını Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un elinden alacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv