Futbolun engel tanımayan kahramanları

  • 0
  • 1.499
Yazı Boyutu:

Buca’da özel eğitim gören çocuklar bu kez futbol sahasındaydı. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan maçın kahramanı olan çocuklar, keyifli bir gün geçirdi.
Buca Belediyesi’nin “Engelsiz Yaşam” etkinliklerinde bu kez özel öğretim gören çocuklar Eski Buca Stadındaydı. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın da finaline katıldığı futbol mücadelesinde, Mavi Takım ile Sarı Takım 4-4 beraberlikle bitirdikleri maçta, sembolik olarak düzenlenen sarı ve kırmızı kartlar da kullanıldı.
Buca’daki resmi ve özel kurumlarda eğitim gören çocuklar, ailelerin de izlediği Engelsiz Yaşam Şenlikleri’nde güneşli havanın eşliğinde saatlerce sahada kaldı.
Başkan penaltı attı
Maç bitiminin ardından sahaya inen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, çocukları kutladı. Penaltı vuruşu da yapan Tatı, Bucaspor formalarıyla sahada bulunan çocuklarla söyleşti. Buca Belediye Başkanı Tatı, Engelliler için düzenlenen etkinliklerde çocuklara eğitim veren öğretmenlere de teşekkür etti, “Amacımız engellilerin evlerinden dışarı çıkmalarını sağlamak ve onların mutlu olmaları. Sivil toplum örgütleri ile bu konuda işbirliğini sürdürüyoruz. Engelsiz yaşamı her alanda ve süre olmaksızın gerçekleştirmek en önemli hedefimiz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv