Gamze ile Kemal’e Siyasetçi Tanık

  • 0
  • 4.483
Yazı Boyutu:

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi son sınıf öğrencisi  İzmirli ModelGamze Demirbolat  ile  Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ınkirveliğini de yaptığı işadamı Kemal Oğuz Whindham  İzmir Özdilek’te düzenlenen  törenle yaşamlarını birleştirdi.


İzmir ve dışından  veçok sayıda davetlinin katıldığı nikahın ve düğünün tanıklıklarını Eski İçişleriBakanı Abdulkadir Aksu, Aydın Milletvekilleri Ali Gültekin Kılınç, Semiha Öyüş, Malatya Milletvekili H. Cemal Akın,İzmir Valisi Mustafa Toprak, Malatya Eski Belediye Başkanı Naci Şavata ve İş Adamı Nurettin Uğur  üstlendi.  Nikah Akdini ise Torbalı Belediye Başkanı Başkanı İsmail Uygur yerine getirdi. Abdülkadir Aksu, Üç “S” olarak tanımladığıSevgi. Saygı ve Sadakat çerçevesinde mutluluk dilerken, diğer tanıklar damutluluk dileklerini iletti.
Çocuklarınınmutlu gününe katılan davetlileri karşılayan Hatice- Emrullah Demirbolat ile , TurgutÖzal Döneminin Papatyalarından Firdevs Oğuz tebrikleri kabul etti.  Özgen Akçagül & Blue Note Orkestrasının birbirindengüzel müzikleriyle gecenin ilerleyen saatlerine kadar arkadaşları veyakınlarıyla eğlenen çift, balayı tatili için Paris’i tercih etti.


 Firdevs Oğuz , Hatice- Emrullah Demirbolat
Tevfik- meral Aslan
Berrak- Tolga Hepmutlu
Aysun Kaba
Fikret- Berrin Yelen
Gözde- Ulaş Varol
Berkant- Sinem Kabapalamut
Hakan Hekimoğlu
Derya- Zafer Kurumaz
Figen- Ahmet Uyan
Murat- Müge Bayır
Ecem Kayacan
Ahmet Özben- Birsen İmren
Emrah- Hande Doğan
Zeynep- Alp, Ahmet Görpe

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Arşiv