Gazetecilere Demokrasi, Mesleğe İtibar Grubu ekibi açıklandı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin 4-5 Nisan’da yapılacak genel kurul öncesi yola çıktıklarını duyuran Gazetecilere Demokrasi, Mesleğe İtibar Grubu’nun hazırladığı ve merakla beklenen yönetim listesi belli oldu.

  • 0
  • 271
Gazetecilere Demokrasi, Mesleğe İtibar Grubu ekibi açıklandı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin 4-5 Nisan’da yapılacak genel kurul öncesi yola çıktıklarını duyuran Gazetecilere Demokrasi, Mesleğe İtibar Grubu’nun hazırladığı ve merakla beklenen yönetim listesi belli oldu.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti 78 yıl önce doğmuş, günden güne büyüyerek İzmirli gazetecileri gölgesinde korumuş, yetiştirmiş İzmir Gazeteciler Cemiyetimizin kuruluş ilkelerine sahip çıkmak, mesleğimize geçmişteki görkemli itibarını yeniden kazandırmak için güçlü, dinamik ve deneyimli ekibimizle ‘Gazetecilere demokratik bir yarış yakışır’ diyerek yola çıkıyoruz diyen başkan adayı- Ege Telgraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aylin Süphandağlı, “Gazetecilere Demokrasi, Mesleğe İtibar Grubu” olarak tarafsızlığı ve hakkaniyeti ilke edinerek meslek örgütümüzü temsil edeceğimize; gazetecilerin özlük haklarına kavuşması ve onurlu mesleğimizi daha da yüceltmek adına sonuna kadar mücadele edeceğimize söz veriyoruz.

Sorunları da çözümlerini de biliyoruz; Sizlerin de alternatif çözüm önerilerinizi dinleyip hiçbir dayatmada bulunmadan el ele verip bu sorunları birlikte aşacağız. Bizim kalıpları değiştirebileceğimize inancımız var… Geçmiş dönemde başlayan, bu dönemde devam ettirilen projeleri daha da genişletecek; günümüzde doğan ihtiyaçları giderecek ve gelecek çağı kucaklamamıza yardımcı olacak tüm projeleri de en kısa sürede hayata geçireceğiz. Lev Tolstoy’un ‘Kibir ve inat, bir kişinin kendisini önce mükemmel görmesini sağlar, sonra da sonunu getirir’ cümlesinden hareketle ‘Ben’ değil ‘Biz’ anlayışı ile kuşakların arasındaki farkı açan değil; gençlerin sinerjisinden, ustalarımızın tecrübesinden her daim yararlanan ve bugüne kadar açılmış o kuşakları kaynaştıran bir yönetimi günden güne var edeceğiz. Yeni dönemde kimsenin kendisini yalnız hissetmesine izin vermeyecek, küskünlükleri giderecek; barış ve demokrasiyi içselleştirerek gereken tüm girişimlerde bulunacağız" dedi.

“Tarafsızlığı, doğruluğu, dürüstlüğü ve hakkaniyeti ilke edinerek meslek örgütümüzü temsil edeceğimize; gazetecilerin özlük haklarına kavuşması ve onurlu mesleğimizi daha da yüceltmek adına sonuna kadar mücadele edeceğimize söz veriyoruz” mesajı veren yönetim kurulu adayları, birlikte fotoğraf çektirdi.

YÖNETİM KURULU
1. Aylin Suphandağlı
2. Engin Uğur Ağır
3. Suavi Yardımoğlu
4. Efsun Erbalaban Yılmaz
5. Gülçin Hacıevliyagil Ayçe
6. Erdal Erek
7. İsmail İnan
8. Sinan Keskin
9. Sevim Dalgıç
10. Didar Demirci
11. Veli Özaslan

YÖNETİM KURULU (YEDEK)
1. Murat Ervin
2. Melih Demirtaş
3. Kenan Yeşil
4. Nevra Uçkaç
5. Ahmet Buğra Tokmakoğlu
6. Esra Kapar
7. Yusuf Çağırtekin
8. Vedat Araz
9. Bilge Can Ünbal Yılmaz
10. Ercan Akgün
11. Mesut Varlık

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Önal muhtarlarla buluştu

Vatandaşla dost, balıkçıyla arkadaş

Karşıyaka’da en güzel balkon ve bahçeler yarışıyor!

Buca’nın parklarında yaza hazırlık

STK işbirliği ile kent estetiğine dokunuşlar

Unutulmaya yüz tutan sokak oyuncakları yeniden hayat buldu

Arşiv