Gaziler Günü’ne özel davet

Özdilek İzmir ve Wyndham Grand İzmir Özdilek, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanı verilişinin 102. yıl dönümüne özel, büyük fedakarlık ve kahramanlık gösteren gazilerimiz için bir yemek organizasyonu düzenledi.

  • 0
  • 372
Gaziler Günü’ne özel davet
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Özdilek İzmir ve Wyndham Grand İzmir Özdilek, 19 Eylül Gaziler Günü’nde vatan uğruna canlarını hiçe sayan kahraman gazileri unutmadı. Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanı verilişinin 102. yıl dönümüne özel, büyük fedakarlık ve kahramanlık gösteren gazilerimiz için bir yemek organizasyonu düzenledi.

Özdilek İzmir ve Wyndham Grand İzmir Özdilek iş birliği ile Wyndham Grand İzmir Özdilek’te düzenlenen organizasyona, Muharip Gaziler Derneği’nin üyeleri ve Kıbrıs gazileri katıldı. 18 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilen bu anlamlı davette, Atatürk’ün sevdiği şarkıların yer aldığı fasıl dinletisi de yapıldı. Hatıralarla dolu güzel sohbetlerin yer aldığı organizasyonda keyifli vakit geçiren gaziler, bu anlamlı davet için teşekkürlerini iletti.

Milli bilinç ve değerlerimiz konusunda her daim hassas davranan ve gazilik makamının değeri hakkında farkındalık yaratan Özdilek İzmir ve Wyndham Grand İzmir Özdilek, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında tüm gazilerimize sonsuz şükranlarını sunuyor, şehitlerimizi ise saygı ve minnetle anıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Torbalı’nın Yeni 100’ünü anlattı

Konak’ta 100 gün mutluluğu

Aşure bereketi Konak’ta paylaşıldı

Ortak çalışma kültürünü geliştirmemiz lazım

Yiğit ve CHP Balçova Anıtkabir’de

Bilim Merkezi’nde çocuklarla buluştu