Gazino tadında

  • 0
  • 5.697
Yazı Boyutu:

Emel Sayın’ın İzmir Fuar Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen gazino tadındaki  konseri eski fuar günlerini anımsattı. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserde önce Ziynet Sali ile düet yapan Emel Sayın, Sali’ye övgüler yağdırdı “Çok iyi gidiyorsun devam” dedi.
Konserin ilerleyen saatlerinde ise konseri izleyen Coşkun Sabah, Sinan Kuzucu, Mustafa Sağyaşar, eski Devlet Bakanı Işılay Saygın ve Yalan Dünya dizisinden tanınan Gupse Özay ve İrem Sak'ı sahneye davet eden Emel Sayın ve sanatçı konukları birlikte fasıl yaptılar.
Emel-Sayın,-Gupse-Özay,-İrem-Sak,-Ziynet-Sali
Yaklaşık 3 saat süren konserde üç değişik kostüm giyerek şarkılarını seslendiren Emel Sayın, 1970 li yıllardan beri İzmir’de sahneye çıktığını, İzmir fuarının nostaljisinin burnunda tüttüğünü belirterek “ Geçen yıl  yine burada sahneye çıkıyordum, kostümü giydim, yardımcıma vucudumdaki siyah küçük sivilceyi gösterdim. Yardımcım “Aman Allahım Emel hanım bu sivilce değil kene dedi, ne olduğunu şaşırmıştım, sivilce dediğim ama kene olan o siyah şey bir haftadır vucüdumda aynı yerde duruyordu, hemen ambülans çağıralım, hastaeye gidelim dediler, hayır dedim, üç saat sahnede kalacağım, öleceksem  böyle öleyim dedim, çıktım sahneye, korkudan mıdır, kenenin verdiği ısırıktanmıdır  o gece söyledikce söyledim, şakıdık ca şakıdım, konser biter bitmez hastaneye gittik ve görevililer hemen müdahele etti. Evet Emel hanım dediler, kene ama  bu zehirli olandan değil dediler ve cımbazla aldılar, ben de  benim vücudumda bir hafta benle gezen keneye “Kenecan”ismini verdim, dedim ya İzmir’i İzmirlileri  çok seviyorum, eğer o kene zehirli olsaydı, İzmir’de sahnede ölecektim” dedi.

Kırıktarak Ali, Sinan Kuzucu, Coşkun-Ceyda Sabah

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv