Güzelbahçe Yalı Mahallesi'ndeki Vapur İskelesi'nin bulunduğumeydanda açılan Gece Pazarı'nda 37'si kapalı olmak üzere 100'ün üzerinde stanthizmet veriyor. Stantlarda, giysiden takıya, gıdadan çantaya, kitaptan el ürünlerineve mutfak eşyasından yiyeceğe kadar hemen her kesimin ihtiyaç duyduğu ürünler satışasunuluyor. Güzelbahçe Gece Pazarı 15 Eylül'e kadar açık kalacak. Yazın vazgeçilmeziolan, Güzelbahçe'ye canlılık ve hareketlilik katan pazara Güzelbahçelilerinyanı sıra çevre ilçelerden de ziyaretçilergeliyor.
Pazartesi ve Perşembe günleri Hacivat- Karagöz gölge oyunusergileniyor. Çeşitli sanatçılarkonserler veriyor, halk büyük ilgi gösteriyor. Öteyandan İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, 1 Ağustos günüGece Pazarı'nda ücretsiz konser verecek.
ÜNLÜ ŞAİR VE YAZARLARGELİYOR
Bu arada Gece Pazarı'nda her akşam bir şair veya yazar konuk ediliyor.Ağustos ayında konuk olup, kitaplarını imzalayacak ve söyleşi yapacak olan şairve yazarların isimleri şöyle: DilekKaragülle, Harika Külçür, Emral Dila Aydın, Sezer Odabaşıoğlu, Zeynep AslıKöstepen, Engin Önen, Oya Uslu, Burcu Atlas, Buket Akkaya, Muzaffer İzgü,Nurettin Gönen, Uğur Dündar, Orhan Baykal, Gülseren Mungan, Kadir Bıyıklı,Azime Akbaş Yazıcı, Asuman Susam, Ahmet Günbaş, Pelin Onay, Ümit Yaşar Işıkhan,Yılmaz Karakoyunlu, Fergun Özelli, Zübeyde Seven Turan, Hidayet Karakuş, NalanYılmaz, Ali Bektaş, Tacim Çiçek, ve Ercan Doğu.










