Gediz potada destan yazdı

  • 0
  • 504
Yazı Boyutu:

Gediz Üniversitesi, 6’lı finallerdeki ilk 3 maçını dakazandı, bitime 2 karşılaşma varken Türkiye Basketbol 2’nci Ligi’nigarantiledi. Adana’dan gelen bu haber İzmir’de bayram havası estirdi...     

Gediz Üniversitesi, bu sezon kurduğu profesyonel basketboltakımıyla tarih yazdı... Bölgesel Lig’den sahaya adım atan Kırmızı-Beyazlılar,önce 3’üncü Lig’e yükseldi. Burada da başarılı bir performans sergilendi, eniyi 6 takımın katılabildiği finallere katılma hakkı elde edildi. Adana’dagerçekleştirilen final karşılaşmalarının İzmir’in tek temsilcisi yine fırtınagibi esti. Sırasıyla Adanaspor’u 69-63, Afyon Belediye’yi 83-74, dün akşam da İstanbulspor’u89-68 yendi, 2 karşılaşma öncesinden Türkiye Basketbol 2’nci Ligi’nigarantiledi. Maç sonrasında hem Adana’da hem de İzmir’de bayram havası esti,şampiyonluk kutlamaları yapıldı. 

Onlarla gurur duyuyoruz
Gediz’in 12 dev adamını yalnız bırakmayan Rektör Prof. Dr.Seyfullah Çevik, Kulüp Başkanı ve Genel Sekreter Adnan Yeşildal, BaşantrenörDeniz Atak ile oyuncuları kutladı. Prof. Dr. Çevik, “Büyük hedeflerle yolaçıktık, o yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Basketbolcularımızla ve teknikheyetimizle gurur duyuyoruz. Gediz Üniversitesi’nin farkını potada dasergilediler” dedi. Gediz, bu akşam Aşut Mersin’le, yarın da MelikşahÜniversitesi’yle karşı karşıya gelecek, finallerin ardından İzmir’de coşkuylakarşılanacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Arşiv