Geleceğin ressamlarının eserleri sanatseverlerle buluştu

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi  Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim- İş Eğitimi Anabilim Dalı’nın 1, 2 ve 3’üncü sınıf öğrencilerinin “Yılsonu Sergisi” sanatseverlerle buluştu.

  • 0
  • 334
Geleceğin ressamlarının eserleri  sanatseverlerle buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi  Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim- İş Eğitimi Anabilim Dalı’nın 1, 2 ve 3’üncü sınıf öğrencilerinin “Yılsonu Sergisi” sanatseverlerle buluştu. Serginin açılışına Prof. Dr. Merih Tekin Bender ile birlikte çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Serginin açılışında konuşan Prof. Dr. Bender, “Biz yılsonu sergilerimizi 1, 2 ve 3’üncü sınıf öğrencilerimizin atölye derslerinde yaptıkları eserlerden bir seçki şeklinde oluşturuyoruz. Temel tasarım, desen, grafik tasarım gibi farklı derslerde yapılan çalışmaları bu sergide bir arada göreceksiniz” diye konuştu. Kendini çok şanslı hissettiğini belirten Prof. Dr. Bender, “Öğrencilerimiz kendilerini anlatacak özel bir dile sahipler ve bunu her gün görme şansına sahip oluyoruz. Ancak bu sergide her bir öğrencimizin yalnız bir eserine yer verebildik” dedi.

Açılışın ardından öğrenciler ve sanatseverlerle birlikte kokteyle katılan öğretim elemanları, öğrencilerinin eserlerini inceleyerek kendilerini geliştirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundular. Sergi, Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Sergi Salonunda, ziyarete açık olacak.
Efecan Sezgin İZMİR(Ege Ajans)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

Arşiv