Geleceğin Yazarları ödüllerini aldı

  • 0
  • 1.246
Yazı Boyutu:

Özel Rota Koleji tarafından bu yıl ilki düzenlenen  İzmir genelindeki   tüm ilköğretim ve liseleri kapsayan şiir, öykü ve masal yarışması “Düş Günleri” sonuçlandı.  İzmir il Milli eğitim Müdürlüğü yöneticileri, Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürü ile çok sayıda konuğun katıldığı görkemli bir törenle öğrencilere ödülleri dağıtıldı.  
 
Yaklaşık 300  eserin  katıldığı yarışma sonucunda her dalın birincisi tam altın, ikincisi yarım altın üçüncüsü ise çeyrek altınla ödüllendirildi. Yarışma ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan Rota Koleji Genel Müdürü Kadir Açıkbaşlar  “ Bu yıl ilkini düzenlediğimiz düş günleri adlı şiir, öykü ve masal yarışmasını bundan böyle geleneksel hale getirip her yıl düzenli olarak gerçekleştireceğiz. Bu yarışmayı Rota koleji olarak düzenlediğimiz için bizim öğrencilerimiz bu yarışmada yer almadı. Zaten  bizim de amacımız sadece kendi bünyemizdeki değil   İl genelindeki tüm yetenekleri desteklemektir.  Rota Koleji olarak İzmir’de eğitimin rotası olmaya devam edeceğiz.” Dedi.
 
Jüri üyeliklerini Hüseyin Yurttaş, Hidayet Karakuş, Vijdan Efe, Tuğrul Keskin, Mehmet Yaşar Bilen, Mehmet Akkaya, İbrahim Oluklu, Timuçin Özyürekli’nin yaptığı değerlendirme sonucunda derece alan öğrenciler şöyle değerlendirildi.  Öykü Dalında Ayşen Erçevik birinciliği, Tuğçe Kılıç ikinciliği, Gül Tatar üçüncülüğe layık görüldü. Masal Dalında Elif Rana Nayiş birinciliği, Nilüfer Gökçe Karlıdağ ikinci, Zeynep Seray Akçan üçüncü oldu. Şiir Dalında ise Serdar Hakan Argüz birinci, Berrin Tan ikinci, Arda Doğancı üçüncü oldu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İlk 500’deki yerini korudu

YÖKAK’tan kurumsal akreditasyon

Uluslararası yükselişe devam

İYTE'ye Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü

13 yıl sonra yeniden

Orhun Değişim Programı: Azerbaycan Deneyimi

Arşiv