Geleneksel Motiflere, Modern Dokunuşlar Kaftanlar Kuş Kafesi’nden

  • 0
  • 1.141
Yazı Boyutu:

Tasarımın özgür kuşları, eski Türk motiflerinin yer aldığı kumaş ve örtüleri tozlu sandıklardan çıkartarak mekanların baş köşelerine taşıyor.  
 
Özel tasarımların hayranlık uyandıran sihirli adresi Kuş Kafesi, geçmişten günümüze gelen eşyaları özenle renove ederek, başarıyla bugüne uyarlıyor. Kuş Kafesi’ndeki eşyalar, objeler ve örtüler, modern ve klasik fark etmeksiniz her yere mekana uyum sağlayarak çizgisiyle fark yaratıyor. 1800’lerden kalma şehzade kaftanlarından sandıktan çıkmış ipeklere, Türk işi işlemelerden Özbek, aplike ve sırma tekniklerine kadar incelikle yaratılmış antika örtülere kadar farklı tekstil ürünleri, Kuş Kafesi’nde perde, alınlık, duvar süsü olarak eskiyi baş tacı ediyor.  
Eskiye heyecan, yeniye nostalji katan klasik, yalın, konforlu ve özgün tasarımların adresi Kuş Kafesi, Osmanlıyı yaşatan eski kaftanlar, çiçek ve hayvan motifleriyle bezeli örtülerle, özgün dizaynlı mobilyalarını, Alaçatı’da kültür ve sanatın bulma noktası olan Hacı Memiş’te tasarım meraklılarının beğenisine sunuyor. Kuş Kafesi en özel ürünlerini, herkes için Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanayiden Sanata

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Arşiv