Genç jimnastikçilerden Bayram şöleni

  • 0
  • 673
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı” nedeniyle düzenlediği “Jimnastik Festivali” renkli görüntülere sahne oldu.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’nda “Jimnastik Festivali” düzenledi. Yaşları 6 ile 23 arasında değişen yaklaşık 100 sporcunun katıldığı festivali, İzmirlilerle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da ilgiyle izledi.
Milli jimnastikçilerin yanı sıra, bu spora yeni başlamış miniklerin de yer aldığı sporcular, birbirinden zor hareketleri, ustalıkla gerçekleştirerek izleyicilerden büyük alkış aldı. Festivale, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Belediyesi, Bornova Belediyesi, Karabağlar Belediyesi, Zuhal Fitness ile Gencay Cüce Cimnastik Kulübü sporcuları katıldı.
Festivalde en büyük alkışı ise Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışını ve ulusal mücadeleyi başlatmasını konu alan, 10. Yıl Nutku’yla, şiirlerle ve danslarla süslenmiş kareografi büyük beğeni kazandı. Festival sonrası, katılan sporculara, günün anısına madalya takdim edildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv