Genç reklamcılar ustalarıyla buluştu

  • 0
  • 1.096
Yazı Boyutu:

Ege Üniversite İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü'nün reklamcılık topluluğu olan Reklam Durağı (RED)  tarafından düzenlenen Şantiye etkinlikleri kapılarını gençlere açtı. Etkinliklerin ilk konuğu Güzel Sanatlar Saatchi&Saatchi'nin Kreatif Direktörü olan Gökhan Atasoy'du.
        
Deniz Bank'ın ıssız ada temalı reklam filmlerinin yaratıcısı olan Gökhan Atasoy bu süreci öğrencilere anlattı. Reklam filminin yapım süreciyle ilgili olarak konuşan Atasoy, ''Ortaya birçok fikir atıldığını ancak en sonunda medeniyetten tamamen uzak bir adada karar kıldık ve Deniz Bank bu reklamlarla tanınırlığı zamanla üst seviyeye geldi” dedi. Denizin bereket anlamına geldiğinden dolayı böyle bir fikre sahip olduklarını ve Beyazıt Öztürk ile Erdal Özyağcıılar'da karar kıldıklarını söyleyenAtasoy, Robinson Crusoe'un hayatından yola çıkarak bu hikayeyi kurguladıklarını belirtti. Maldiv Adaları'nda çekilen reklamların bazı bölümlerini öğrencilere izleten Gökhan Atasoy bir süpriz yaparak daha yayınlanmamış reklam filmlerinin bazı bölümlerini öğrencilerle paylaştı. Senaryonun son halini ise yönetmen Ömer Faruk Sorak'ın elinden geçtiğini vurguladı. Daha sonra ise reklamcılık sektörünün zorluklarını anlatan Gökhan Atasoy öğrencilere deneyimlerini aktardı.
 
Sıcak bir atmosferde geçen etkinlikte Ülker Dolcia ürünleri ikram edildi. Daha sonra öğrencilerin sorularınu yanıtlayan Gökhan Atasoy, sunumu noktaladı.İZMİR (Ege Ajans/ Uugangerel Jugderragchaa - Yunus Üstündağ-Doruk Serin - Ulaş Üstündağ)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Arşiv