Genç tasarımlar

  • 0
  • 533
Genç tasarımlar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Gediz Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri birbirinden çarpıcı tasarımlara imza attı. Gençlerin projeleri İzmir Mimarlık Merkezi’nde sergilendi, beğeni ve alkış topladı.


Gediz Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri bir yıl boyunca çeşitli tasarımlar yaptı. Gençler, yaratıcılıkları ortaya koydukları, hayal dünyalarını yansıttıkları projelerini İzmir Mimarlık Merkezi’nde beğeniye sundu. Büyük bölümü İzmir’in farklı bölgelerine ilişkin alternatifler ve yeni yaşam alanları sunan çalışmalar olumlu tepkiler aldı.

Gediz Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özlem Erkarslan, uygulama ağırlıklı eğitim verdiklerini, öğrencilerini mimari çözümler üretmeye yönlendirdiklerini açıkladı. Prof. Dr. Erkarslan, gençlerin başta çevreleri olmak üzere farklı yerler için tasarladıkları çalışmaların mimarlık camiası tarafından beğenilmesinin kendilerine mutluluk yaşattığını dile getirdi, şunları söyledi:
“Öğrencilerimize ait projeler her yıl çeşitli ödüllere layık görülüyor. Bu sene de birbirinden iddialı öğrenci tasarımlarımız var. İçlerinden geleceğin çok sayıda başarılı mimarının çıkacağına, her birinin meslek hayatlarında çok iyi yerlere geleceğine yürekten inanıyoruz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Arşiv