Gençler 3. kez pedala bastı

  • 0
  • 762
Yazı Boyutu:

Konak belediyesi’nin desteği ile Tansaş’ın ana sponsorluğunda 3. Liselerarası Bisiklet Yarışması Alsancak Vapur İskelesi önünde yapıldı. Yarışmanın startını veren Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, kendisi de ilk turda yarışmacılara bisiklet kullanarak eşlik etti. Gençlerin yoğun ilgisi eşliğinde başlayan 1. eleme yarışı Kordon’a  renk getirdi.
Bisiklet sürerek gençlere destek olduğunu gösteren Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, yarışlara katılan gençleri kutlayarak, “Bu heyecanlı ve renkli etkinlikte yer alan tüm gençlerimize başarılar diliyorum. Tüm gençliğin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı şimdiden kutlarım” dedi.
Tansaş Genel Müdür Yardımcısı Şevki Tuncer, Tansaş olarak her sene farklı proje ve aktivitelere imza atarak, İzmirli gençlere spor sevdirmeye devam ediyoruz. Bu projenin içinde yer almaktaki amacımız gençlerin çevrelerine saygılı, kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmaktır” diye konuştu.
 
14-17 yaş grubu lise öğrencilerine açık olan yarışmaya İzmir’den ve ilçelerden yaklaşık 930 öğrenci katıldı. Eğlence ve heyecanı, takım oyununun ve yardımlaşmanın önemini, pozitif rekabet duygularını geliştirmek amacıyla düzenlenen bisiklet yarışması yoğun ilgi arasında ilk eleme yarışları yapıldı.   Yarışmanın finali 3 Haziran’da gerçekleştirilecek. 4 Haziran’da ise Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen ödül töreni ile kupalar sahiplerini bulacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv