Gençlerin projelerine destek

  • 0
  • 790
Yazı Boyutu:

İzmir Özel Fatih Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Doğanata, Konak Beldiye Başkanı Hakan Tartan’a eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi
 
Proje çalışmaları yapan Fatihli öğrencilere yurtdışı yarışmalarında destek veren Konak Belediyesi’ne teşekkürlerini sunan Doğanata ile birlikte ziyarete katılan İzmir Özel Fatih Koleji Projelerden Sorumlu Müdür Yardımcısı Ümit Karademir de kısa adı DOESEF olan ve 10-13 Nisan tarihlerinde İzmir’de gerçekleşecek ulusal proje yarışmasında da Konak Belediyesi’nin desteğini istedi. Ziyarete Ali Rıza Doğanata ve Ümit Karademir’in dışında Gazeteci Nurhayat Akın Talay, İzmir Özel Fatih Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Filiz Sürendal, Basın Danışmanı Oğuz Matoğlu da katıldı.
Proje yarışması ile ilgili bilgiler alan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan,  daha önce de  ‘Yaratıcı Öğretmenler, Eğitimli Çocuklar’, ‘Food for Thought’ gibi projelerde ve Hong Kong Uluslararası Bilim Fuarı’nda öğrencileri desteklediklerini hatırlattı. Eğitim kurumlarıyla yapılan işbirliğinin gençlere katkısının yanı sıra uluslararası projeleri İzmir’e taşıdığına değinen Başkan Tartan şunları söyledi:
“Gençlerimiz özellikle son yıllarda ürettikleri projelerle İzmir’in yüzünü dünyaya çevirdi. İhtiyaç duydukları tek şey biraz destek. Ben her zaman gençlerin yanında yer aldım. Onlara verilen her destek, toplumun geleceğini biraz daha aydınlatacak.”
Duayen eğitimci merhum Necdet Doğanata’nın da anıldığı buluşma sonunda Doğanata, Tartan’a desteklerinden ötürü teşekkür plaketi verdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli genç gazeteciler kariyer etkinliğinde

Eğitim’de Alternatif Yolculuğa Devam

Buca'dan üreticiye fidan desteği

Vefatının 23. Yıldönümünde anlamlı tören

Vali Elban’dan İzmir Ekonomi’ye ziyaret

Son 30 gün önerileri

Arşiv