Girişimcilere sıra dışı eğitimler

İzmir Ticaret Borsası ve TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğinde, girişimci ve girişimci olmak isteyenlere yönelik “Girişimcilere Sıra Dışı Eğitimler” konulu eğitim programı düzenleniyor.

  • 0
  • 641
Girişimcilere sıra dışı eğitimler
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Ticaret Borsası ve TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğinde, girişimci ve girişimci olmak isteyenlere yönelik “Girişimcilere Sıra Dışı Eğitimler” konulu eğitim programı düzenleniyor.

2019 yılında ilki düzenlenen eğitim serisinin şubat ayı içerisinde başlayacak yeni eğitim içerikleriyle üçüncüsü hayata geçecek. Yeni programın 2023 yılı mayıs ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Eğitimlere katılmak isteyen girişimci ve firmaların online kayıt yaptırması gerekiyor.

Girişimci ve girişimci olmak isteyenlere yönelik hazırlanan ve 4 ay sürecek “Girişimcilere Sıra Dışı Eğitimler” konulu eğitim programlarının ilkinde, 07 Şubat 2023 tarihinde, İzmir Ticaret Odası’nda düzenlenecek olan “Finansal Kaynaklar” isimli program kapsamında girişimcilerin erişebilecekleri finansal kaynaklar ve girişimcilikteki önemi konusunda genel bilgilendirme sağlanması amaçlanıyor.

“Girişimcilere Sıra Dışı Eğitimler” konulu eğitim programının üçüncüsünün başlayacak olması dolayısıyla son derece heyecanlı olduklarını ifade eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İzmir Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Kurulu Başkanı Aysel Öztezel, “Girişimcilerimizin ticari hayatta karşılaştıkları güçlükleri aşmada güncel bilgiye erişim ve bu bilginin verimli kullanımı çok önemli. Bu nedenle, İzmir KGK Eğitim komitemizin desteği ile sıra dışı eğitim modülümüzün içeriğinin hazırlanmasında oldukça titiz davrandık. İnanıyorum ki bu eğitim modülümüz girişimcilerimizi daha donanımlı kılacak, interaktif işleyiş, tecrübe paylaşımı sağlayacaktır.
Girişimcilere Sıra Dışı Eğitimler Programı kapsamında düzenlenecek diğer eğitimler ise “Melek Yatırımcılık”, “Ar-Ge ve Teknoparkların Mali Avantajları”, “TÜBİTAK, Avrupa Birliği ve Bakanlık Hibe ve Destekleri” ile “Yatırımcılık Sunumunun Önemi ve Hazırlama Teknikleri” başlıkları altında düzenlenecek.

Eğitimlere ilişkin detaylı bilgi ve katılım için https://izmirkadingirisimci.com/egitimler web adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv