Girişimcilik doğuştan değil geliştirilebilir bir şeydir

  • 0
  • 680
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi EBİLTEM TTO Teknoloji Transfer Ofisi tarafından gençgirişimcileri bilgilendirmek amacıyla “Üniversite Girişimcilik Programı”nın tanıtımı gerçekleştirildi.



Egeüniversitesi Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü TurgutYazıcıoğlu Konferans Salonu’nda EBİLTEM-TTO genç girişimcileri girişimcilikkonusunda bilgilendirmek amacıyla tanıtım amaçlı konferans düzenlendi.


EtkinlikEBİLTEM-TTO Müdürü Prof. Dr. Fazilet VardarSukan ve  EBİLTEM-TTO  Üyesi Aykut Gülalanlar’ın tanıtımı ilebaşladı.  Konferansta TÜBİTAK Temsilcisi ODTÜ Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Batum sunumyaptı. Girişimcilikle ilgili olarak TÜBİTAK tarafından  yapılan projeler hakkında bilgi veren  Batum; “ Bu projeler sayesinde Türkiye’dekigirişimcilik çalışmaları her geçen gün artıyor. Bu yıl başvuruların bininüstünde olmasını bekliyoruz. Girişimcilik doğuştan değil geliştirilebilir birşeydir” dedi.  Gençlerin bu konuda dahacesur olmaları gerektiğini dile getiren Batum; “Bu çalışmalar özellikle öğrencive akademisyenlere yönelik. Amacımız girişimcilik konusunda farkındalığıyaratmaktır” diye konuştu.
SongülEkinci/ İrem Çıray/ Şeyma Özcan İZMİR(Ege Ajans)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

“Doğu Türkistan’da Asimilasyon ve Soykırım” anlatıldı

Mutfakta Başarı Tesadüf Değil

Doğa Dedektifleri İş Başında

Dubai’den başarıyla döndüler

Ebelik mesleğinin köklü geçmişi “ETAD” ile geleceğe taşınacak

“sağlık ordusu” kuruluyor

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg