Göğsümüzü kabarttın, teşekkürler!

  • 0
  • 490
Göğsümüzü kabarttın, teşekkürler!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Başkan Aziz Kocaoğlu, 3 özel hareketiyle dünya cimnastiktarihine geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcusu Ferhat Arıcan’la bir arayagelerek kutladı.

 

Çin’de düzenlenen 45. Artistik Cimnastik DünyaŞampiyonası’nda 3. hareketini de “Arıcan” adıyla cimnastik literatürünekazandırarak “dünyada 3 harekete sahip ilk sporcu” unvanı alan İzmir BüyükşehirBelediyesi’nin genç sporcusu Ferhat Arıcan, antrenörü Reyhan Karanlık ilebirlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret ederek başarısınıpaylaştı.  2008 yılında paralel aletinde, ardından da 2013yılında  atlama masasında yaptığı zorluk derecesi yüksek iki hareketile cimnastik literatürüne girmeyi başaran Ferhat, paralel aletinde yaptığı vekendisini tarihe geçiren hareketin detaylarını Başkan Kocaoğlu’na anlattı. Yenihareketinin zorluk derecesi en yüksek “G” grubundaki 5 hareketten biri olduğunubelirten Ferhat, desteklerinden dolayı Başkan Aziz Kocaoğlu’na teşekkür etti.Başarılı sporcu, asıl hedefinin 2016 Rio Olimpiyatları olduğunu da sözlerineekledi.

Başarılı sporcuyu ve antrenörünü tebrik eden Başkan AzizKocaoğlu, “Ülkemizi ve İzmir’i gururlandıran Ferhat, her sporcuya nasipolmayacak zor bir başarının altına imza atarak tarihe geçti. Kendi adıyla anılanhareketlerinin yanında, Dünya şampiyonalarında finallere kalan ilk cimnastikçiolarak da göğsümüzü kabarttı. Başarılarının devam etmesini diliyorum” diyekonuştu. Başkan Kocaoğlu, başarılı sporcuya yeni hareketlere ilişkinçalışmalarında kullanması için iPad hediye etti.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv