Gol Kraliçesi Konak’ta

  • 0
  • 915
Yazı Boyutu:

Belediyespor, sürpriz transferleri Romanya Milli takım oyuncuları Cosmina Duşa ve Raluca Sarghe ile şampiyonluğu hedefliyor

Geçtiğimiz yıl Türkiye ikincisi olarak futbola İzmir’in adını yazdıran Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı. Yeni sezona yeni transferlerle giren Konak Belediyespor, Romanya Olimpia Clus takımından transfer ettiği iki futbolcuyla bu yıl lige damgasını vuracak.  103 golle bir rekora imza atan Romanya’nın gol kraliçesi forvet Cosmina Duşa ve orta saha oyuncusu Raluca Sarghe ile bu yıl şampiyonluk hedefleniyor.
 
“Gönlümüz Konak’ta kaldı”
Norveçten ve Türkiye’deki takımlardan gelen transfer tekliflerine “hayır” diyen ve yeni sezonda Konak Belediyespor’u tercih eden iki yıldız oyuncu, “Geçen sene Konak Belediyespor’la maç yapma fırsatı yakaladık ve gördük ki gerçekten iyi bir takım. Gönlümüz Konak’ta kaldı. Bu yıl burada mücadele etmekten mutluyuz. Takımla uyum içinde olacağız ve bu sene şampiyonluk kupasını Konak Belediyespor kaldıracak” diye konuştu.
Romanya Milli Takım Yardımcı Antrenörü Mirel Acbon ise, “Konak Belediyesporu yakından takip ediyoruz. Yeni transferleriyle zaten iyi olan takım daha iyi bir hale geldi. Bence bu sene şampiyonlukta tek favori takım Konak Belediyespor” dedi.
 
“Kadınlarımızın yapamayacağı hiçbir şey yok”
Türk futbolunun yükselen değeri kadın sporcuları destekleyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, takıma yeni katılan oyuncularla bir araya geldi. Futbolcularla top sektiren Başkan Tartan şöyle konuştu:
“Bayan futbol takımımıza inancımız ve desteğimiz her zaman tam. Bu sezon transferlerimizle daha da güçlü bir takım oldu. Spordaki başarıların yanında geleceğin sağlıklı ve bilinçli annelerini; kendisini sporla ifade etme özgürlüğüyle herkese örnek olan bir takım görüyoruz. Yeterli destek verildiği sürece kadınlarımızın yapamayacağı hiçbir şey yok. Bizim amacımız sanatta da, sporda da, girişimcilikte de siyasette de, her alanda kadınlarımızın hak ettiği noktada yerlerini alması. Toplumun geleceği ancak kadınların daha çok alanda daha çok yer almasıyla aydınlanır.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv