Görgülü, Hilton Garden İnn Izmir Bayraklı’ya Genel Müdür

  • 0
  • 1.475
Görgülü, Hilton Garden İnn Izmir Bayraklı’ya Genel Müdür
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

9’u Suite olmak üzere toplam 197 odası ile, İzmir’in ilk yerleşim bölgesi ve şehrin yükselen yıldızı Bayraklıda kapılarını açmaya hazırlanan Hilton Garden Inn Izmir Bayraklı Oteli Genel Müdürlüğüne Sevil Görgülü atandı.

Sevil Görgülü, Genel Müdür olarak misafir hizmetleri ve memnuniyeti, satış pazarlama aktivitelerinin yönetilmesi konuları dahil olmak üzere, otelin tüm operasyonundan sorumlu olacak. Derin bir tecrübeye sahip olan Görgülünün, otel sektöründe 25 yıldan fazla bir geçmişi bulunmakta.
İzmiri çok iyi tanıyan tecrübeli otelci olan ve İstanbul’da Otel Müdürlüğü ve Hilton İzmir’de operasyon direktörlüğü görevlerinde bulunanan Sevil Görgülü, “şehre tekrar geri döndüğüm için ve bu muhteşem ekibin bir parçası olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım” dedi.

Hilton Garden Inn Izmir Bayraklı Oteli mal sahibi ve Özgün Şirketler grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Karakullukçu da, “İzmir’in 5 bin yıllık tarihi geçmişi ile önemli bir turizm ve kültür merkezi olduğunu, bu fikirden yola çıkarak İzmir’e duydukları özel sevgi sonucunda Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı projesini hayata geçirdiklerini ifade etti. Kaliteli hizmet ve güven yaratmanın önemine değinen Karakullukçu, takım arkadaşlarını oluştururken büyük bir titizlikle çalışıp iyi bir ekip kurduklarını” belirtti.

Hilton Garden Inn Izmir Bayraklı, seyahat edenlere, “derin bir uykuyu, rahat çalışmayı, lezzetli yemekleri ve dinç kalmayı sağlayacak gelişmiş imkanlar ve hizmet kalitesi sunmakta. Hilton Garden Inn misafirlerine , aynı zamanda ücretsiz internet bağlantısı, 24 saat açık İş Merkezi ve iyi tasarlanmış Fitness Merkezi hizmetleri sağlanmakta. Otelin, birleşebilen ve toplam 130 m2 boyutuna ulaşabilen 3 toplantı odası bulunmakta.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv