Göz bebeği dronlar görücüye çıktı

Geçtiğimiz aylarda Yozgat’ta açılacak dron fabrikasının temellerini atan OCAKCI HOLDİNG iştiraki Metayıldız Bilişim Teknolojileri ürettiği dronları Ocakcı Holding binasında görücüye çıkardı.

  • 0
  • 3.318
Göz bebeği dronlar görücüye çıktı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Geçtiğimiz aylarda Yozgat’ta açılacak dron fabrikasının temellerini atan OCAKCI HOLDİNG iştiraki Metayıldız Bilişim Teknolojileri ürettiği dronları Ocakcı Holding binasında görücüye çıkardı. Ürettiği 5 farklı model dron ile hem savunma sanayi hem de sivil alanda adından söz ettiren Metayıldız Bilişim Teknolojileri, henüz fabrikasının inşaatı tamamlanmadan, üretmeye başladığı dronların ilk prototiplerini sergilemeye başladı.

“2024’ÜN İKİNCİ YARISINDA AÇMIŞ OLACAĞIZ”
Holding binasında bulunan sergi alanlarında ziyaretçileriyle buluşan dronlar niteliklerine göre gözlemleme, hedef ve nesne takip, zirai olarak dizayn edildi. Özellikle ürettiği zirai dron ile ülkemizin zirai potansiyeline yatırım yapan Ocakcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat OCAKCI “Henüz fabrikamızın inşaatı devam ederken, holding binamızda bulunan merkezimizde teknoloji alanında çalışmanın verdiği şevk ve enerji ile dronlarımızın ilk etabını ürettik. Hem ülkemizin ihtiyaçları hem de ihracat potansiyeline inandığımız ürünlerimiz ile sivil alanda yaptığımız yatırımların meyvelerini sizlere sergilemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurulduğumuz ilk günden beri bu anın hayaliyle çalıştık. Ne mutlu ki ilk ürünlerimizi sergiliyoruz. Bundan sonraki süreçte özellikle sivil havacılık ve dron alanlarında daha da fazla üretim ve yatırım yapacağız. İnşallah 2024 yılının ikinci yarısında da fabrikamızı faal hale getireceğiz.” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yapay zeka, eğitimi yeniden şekillendiriyor

Bornova’da dijital dönüşüm

Bornova’ya şarj istasyonları

Kahve makinesinden ödül çıkardı

EBSO’ya Yapay Zeka Çalışma Grubu önerisi

“Genç Beyinler Yeni Fikirler”in Altın Sponsoru