Göztepe Türkerler ile daha güçlü

14 yıllık bir aradan sonra Süper Lig'de yeniden boy gösterecek Göztepe, Türkerler Holding'e ait Mahall Bomonti İzmir ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı.

  • 0
  • 623
Göztepe Türkerler ile daha güçlü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

14 yıllık bir aradan sonra Süper Lig'de yeniden boy gösterecek Göztepe, Türkerler Holding'e ait Mahall Bomonti İzmir ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Mahall Bomonti İzmir projesi tanıtım ofisinde gerçekleşen ve Başkan Mehmet Sepil ile Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in katıldığı organizasyonda Göztepe ve Mahall Bomonti ile işbirliği anlaşmasını sürdürdü. Basın toplantısında konuşan Kazım Türker, Göztepe'nin sezon sonuna kadar tüm müsabakalarda formasının göğsünde Mahall Bomonti İzmir logosunu kullanacağını anlattı ve, “Geçen yıl işbirliği anlaşmasını imzalarken 'İlk hedef Süper Lig' demiştim. İlk adım başarıyla atıldı. Sıra Avrupa hedefine geldi. Büyük bir heyecanla, inandığımız Göztepe'nin yanında olmaya devam edeceğiz. Kulübümüzün Mahall Bomonti İzmir logolu formasıyla hedefleri birer birer gerçekleştireceğine inanıyor ve bizlere Süper Lig mutluluğu yaşatan Başkan Mehmet Sepil'i teknik heyeti ve futbolcu kardeşlerimi bir kez daha kutluyorum"dedi.
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ise Türkerler Holding'le birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve organizasyona şampiyonluk kupasıyla geldiklerine belirterek, "Bu kupanın alınmasında yaptığımız işbirliğinin çok büyük bir payı var. Aldığımız destekler bizi Süper Lig'e taşıdı ve Türkerler Mahall Bomonti'nin destekleriyle şimdi daha da güçleneceğiz. Kulübün bu yükselişinde yanımızda olan dostum Kazım Türker'e bir kez daha teşekkür ediyorum. Yaratacağımız sinerjiyle İzmir'e ve Göztepeliler'e daha fazla mutluluklar yaşatacağız" diye konuştu.
İmza törenine Göztepe teknik direktörü Tamer Tuna, futbolcular Ghilas, Peybernes, Halil, Gouffran ve Rotman'ın yanı sıra kulübün efsane kadrosunun oyuncuları da katıldı.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv