Göztepelilerden Başkan Atila’ya teşekkür

  • 0
  • 1.052
Yazı Boyutu:

Kuruluşunun 89’uncu yılını kutlayan GöztepeSpor Kulübü’nün taraftarları yaşadıkları coşkuyu Bornova Belediye Başkanı OlgunAtila ile de paylaştı. Taraftarlar, Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenencoşkulu kutlamaya katılarak taraftarlara destek veren Başkan Olgun Atila’yımakamında ziyaret ederek teşekkür etti

 

Göztepe Spor Kulübü’nün 89’ucu kuruluşyıldönümü Bornovalı taraftarlar tarafından coşkuyla kutlandı. Yüzlerce GöztepeSpor Kulubü gönüllüsü Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı. Meşaleleryakarak 1925 yılından bu yana İzmir’in önemli kulüpleri arasındaki yerinikoruyan Göztepe sevdalarını dile getiren taraftarlar, trübünlerde söylediklerimarşlarını da birlikte söyledi. Meydan’daki kutlamaya Bornova Belediye BaşkanıOlgun Atila da katıldı. Göztepe Spor Kulübü’nün kuruluşunu kutlayan BaşkanAtila, taraftarlarla birlikte bol bol fotoğraf çektirdi.

 

Bornovalı taraftarlar ertesi gün BaşkanAtila’nın sıcak yaklaşamı ve Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan kutlamayaverdiği destek nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu.  Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila sporuninsanları birleştiren yanının çok kuvvetli olduğunu belirterek, “Bu anlamda bizspor faliyetlerine hem amatör hem de profesyonel anlamda çok önem veriyoruz.İnsanları birleştiren, tek yürek olmalarını sağlayan bütün takımlarımızıgönülden desteğimizi her zaman sürdüreceğiz. Göztepeli taraftarlarımız datakımlarına duydukları sevgilerini her fırsatta gösteriyorlar. BornovalıGöztepe Spor Kulübü taraftarlarının ilçemizde böyle güzel ve seviyeli birkutlama yapmalarından büyük memmuniyet duyduk” dedi.

 

Taraftarlar da gelecek sene Göztepe’nin90’uncu kuruluş yıldönümünde daha büyük bir katılımla düzenlemeyidüşündüklerini dile getirerek, Başkan Atila’dan bu organizasyonla ilgili destekistedi. Başkan Atila, İzmir’de bütün takımlarla birlikte fanatizmden uzak, sporkardeşliğinin yaşandığı ortamın, bütün kentlere örnek olmasını diliyorum” dedi.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kutlamalar Futbol Turnuvası ile Başladı

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Arşiv