Gripin’le 90. Yıl coşkusu

  • 0
  • 918
Yazı Boyutu:


 Cumhuriyetin 90. Yılıetkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Gripin Narlıdere’yi adeta salladı. Etkinlik Fener alayı sonrası Ahmet Piriştina Meydanındatoplanın Narlıdere’liler Türk halk müziği sanatçısı Gonca’nın konseriylebaşladı. Sahilevlerinden atılan havayi fişek konseri ardından led ekranda,Gündoğdu ya bağlanıldı. Ekranda yarım saat boyunca  “havayi fişek gösterisi ve Aziz Kocaoğlu’nunkonuşmasını izlendi. Başkan Kocaoğlu’nun İlçe Başkan takdimi özellikledeNarlıdere Belediye  Başkan Batur’unadıyla Demokrasi Meydanında alkışlar koptu.
 
Kutlamalarda İlköğretim ÖğrencisiMehmet Emiroğlu sahneden, tüm Narlıderelilerle birlikte Andımızı okuttuğugecede Mustafa Kemal Atatürk ismi dillerden hiç düşmedi.Gripin grubunun sahne etkinliğin ikinci bölümünde gruplarNarlıdereli gençler adeta çılgına döndü. Alanı dolduran onbine yakın Narlıdereligenç hep bir ağızdan Gripin şarkıları söyledi.

Konser sırasında Sanatçılara plaket ve çiçek sunmaya gelenNarlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “bugün Narlıdere halkı Cumhuriyetine  nasıl sahip çıktığını gösterdi. BugünNarlıdere halkı Mustafa Kemal Atatürk’e nasıl bağlı olduğunu bir kez dahagösterdi. Bz cumhuriyet aşkı ve Gezi ruhuyla Narlıdereli gençleri buradansevgiyle saygıyla selamlıyorum. Bizlerde aynı ruh ve heyecanla Cumhuriyetimizeve bağımsızlığımıza sahip çıkmaya buradan tekrar söz veriyoruz. Narlıderedentüm ülkeye en büyük mesajımız budur” diye konuştu.CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ise konuşmasında, 68ve 78 de gençler üzerilerine düşen görevi nasıl yaptıysa da bu dönemde degençler bu ülkeye sahip çıkmaya devam ediyor. Bunu gezi olaylarında ve ODTÜolaylarında gördük. Gençlik bu ülkenin vazgeçilmesi ve her derde devasıdır.Gripin nasıl vücudun derdine devası olduğu gibi. Bu ülkenin de gençleri vardır”diye konuştu.En güzel şarkılarını Narlıdere’li gençlere söyleyen Gripingrubunun konser şovları  büyük beğenikazandığı gecede gençler Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hıdırellez ve bahar coşkusu

Şenlik havasında Hıdırellez

Emek ve dayanışma vurgusu

İzmir’in planlamasını İzmirli mimarlar yapacak

Urla’da Enginar bereketi

ESHOT’ta görev değişimi

Arşiv